Julle

31.03.2015

Alkuperä: Suomi

30.10.2022.

Julle muutti omaan kotiin perheeseen, jossa hän saa olla huomion keskipisteenä ainoana kissana.

 

Seurallinen herrasmies Julle etsii uutta rakastavaa kotia.

22.10.2022

7-vuotias Julle on kodinvaihtajakissa. Hän löysi Rekkujen kautta uuden kodin jo useampi vuosi sitten veljensä Kallen kanssa, mutta on valitettavasti taas joutunut kodinetsintään.  Hän on terve ja helppohoitoinen. Julle ei ole nirso ruoan suhteen, ja kissaa voi aktivoida herkkujen kanssa. Leikkiminen toimii myös ilman ruokaa, ja Jullesta paljastuu todellinen amurintiikeri hänen jahdatessaan lelua. Julle on hyvin seurallinen. Julle usein seuraa ihmistä ympäri asuntoa ja kiehnää jaloissa. Julle hyppää syliin, sängylle, sohvalle tai pöydälle ihmisen viereen. Hän kääntyy makaamaan selällään saadessaan rapsutuksia.

Aamuisin Julle saattaa pyörii ympyrää ihmisen päällä mahan kurniessa mikäli aamiasta ei kuulu tarpeeksi aikaisin. Tämän lisäksi Julle tykkää istuskella ikkunalaudalla miettien maailman menoa. Optimaalinen uusi koti Jullelle olisi paikka, jossa ihmiset viettäisivät paljon yhteistä aikaa kissan kanssa. Kaksi viimeisintä kuvaa Jullesta ovat vuodelta 2018.

***

24.8.2018

Ihmisrakas ja kesy Julle saapui Rekkujen hoiviin loppukesästä yhdessä veljensä Kallen kanssa.  3,5 vuotias Julle on rohkea poika, jota uudet ihmiset eivät jännitä, päinvastoin. Rekkujen valokuvaajakin puskettiin miltei kumoon hänen tullessa vierailulle. Hellyydenosoitukset palkitaan reippain puskuin, kehräyksin ja kierähdetään selälleen uusia rapsutuksia vastaanottamaan. Jullelle ja Kallelle kelpaa hyvälaatuinen kissanruoka ja laatikkoasiatkin hoidetaan herrasmiesten tavoin.

Julle ja Kalle sopivat rohkeiden luonteidensa puolesta lapsiperheen halipojiksi mutta koirat saavat poikien kiiltävät karvat pystyyn. Kissat eivät muuta vapaana ulkoileviksi, ainoastaan valjaissa tai esim. aidatussa tarhassa ulkoilu sallitaan.