Julius

Lisätty sivulle: 2007-08-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Julius
9/2007 JULIUS SAI KODIN PÄÄKAUPUNKISEUDULTA

****

15.8.2007 Julius on kotihoidossa Turussa.

25.8.2007 Julius kasvaa silmissä, on kova juttelemaan (vaikkakaan ääni ei kovin kauas kanna)ja kehräämään. Pikku kissa on todellakin sosiaalinen ja luottavainen. Saa silitellä jopa masusta ja kaapata syliin kesken touhujen. Erittäin ihana pikkuinen kaveri siis kyseessä eikä pienistä hätkähtele. Hoitopaikan kissatädit sähisevät ikävästi, kun pikkumies tulee näköetäisyydelle, mutta Julius ottaa ihan rennosti. Koirakaan ei liiemmin hirvitä, vaikka iso onkin.

Poikaa voi siis suositella mielestäni lapsellisiin, koirallisiin ja kissallisiin
koteihin. Kovasti tahtoisi Julius löytää oman ihmisen ja kodin, vaikka täälläkin on hyvä olla.Ei oman kodin voittanutta kuitenkaan. :)
t:hoitotäti

12.8.2007 Julius on reipastunut valtaasti, tätä nykyä se on jo ihan kuin mikä tahansa kissanpentu, alun vatsavaivat ovat ohi ja muutamassa päivässä paino on lisääntynyt roimasti, alkuviikolla Julius painoi 640g, nyt viimeksi punnitessa yli 800 g, mutta tarkkaa lukemaa en saanut kun kakara ei tahtonut vaakaan :). Koiria ei enää juurikaan vieroksu, vaan päästää ne lähelle.

5.8.2007 Julius on n. 10 viikon ikäinen Porin torilta löytynyt mustavalkoinen kissanpentu. Julius toimitettiin alkujaan Porin löytökissakotiin, josta siirtyi yhdistykselle hoitokotiin. Julius on melko arka, ja siitä syystä se ei löytänyt kotia, mutta Julius ei pure eikä raavi, vain sähähtää jos pelästyy. Sylissä tykkää nukkua ja kehrää kuuluvalla äänellä :). Julius on hoidossa Ulvilassa ja siihen voi sopimuksen mukaan tulla tutustumaan.

Julius luovutetaan rokotettuna ja loishäädettynä 12 viikon iässä. Kulukorvaus Juliuksesta on 65 euroa.