Juliaana

2017 (arvioitu)

Alkuperä:

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

30.7.2019

Juliaana muutti Rekku Rescuen sijaiskotiin maaliskuussa ja aivan viime tingassa. Pian se synnytti neljä potraa pentua, Henrin, Howardin, Lennan ja Liseten. Juliaana hoiti pentunsa esimerkillisesti luovutusikään ja nyt se on itse valmis muuttamaan uuteen kotiin ja saamaan ansaitsemaansa hellyyttä ja rakkautta.

Juliaana on peräisin isohkosta kissapopulaatiosta ja elänyt vailla ihmisen hoivaa ja huomiota. Tästä syystä se on hieman ujo. Kun se saa tutustua ihmiseen kunnolla, se nauttii kyllä rapsutuksista ja huomiosta. Äkillisiä liikkeitä ja melua se kuitenkin säikkyy, joten se sopii parhaiten rauhalliseen aikuiseen kotiin.

Juliaana voisi nauttia myös kissaseurasta, mutta kovin rajun kissan kaveriksi se ei sovi.

 

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sonja / 050 346 6550

Soittoajat: ke/la 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Juliaana

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.