Juliaana

2017 (arvioitu)

Alkuperä:

16.12.2019 Juliaana muutti yhteiseen kotiin Bellen kanssa.

Kaunis Juliaana saapui Rekkujen sijaiskotiin viimeisillään tiineenä ja hoiti pentunsa esimerkillisesti luovutusikään asti. Menneisyys populaatiokissana jätti jälkensä ujoon neitiin, mutta hän nauttii tuttujen ihmisten huomiosta ja yhteisistä televisionkatseluhetkistä.

27.11.2019

Juliaana etsii kotia yhdessä ottolapsensa Bellen kanssa.

5.11.2019

Juliaana on asunut sijaiskodissa jo 8 kuukautta ja on edelleen vailla omaa kotia. Sijaiskodissa Juliaana on oppinut luottamaan ihmisiin enemmän ja odottaa vieressä innokkaana ruoka-aikaan, sekä viihtyy ihmisen kanssa sohvalla katsomassa televisiota. Juliaana on kuitenkin edelleen ujo ja hän ei tykkää liiallisesta huomiosta ja hänellä täytyy olla ”oma paikka”, jossa häntä ei kukaan häiritse.

Samaan sijaiskotiin Juliaanan kanssa saapui syksyllä toinen emo viiden pennun kanssa. Valitettavasti toinen emo menehtyi sairauden vuoksi muutamia viikkoja myöhemmin, jättäen 6 viikkoiset pennut orvoiksi. Juliaana onkin ottanut viisikon hoiviinsa ja hoitaa myös ottolapsiaan tunnollisesti, leikkien ja syöden yhdessä pentujen kanssa. Myös yhteiset nukkumishetket ovat porukalle mieleisiä, jos tarpeeksi tilava paikka löytyy. Uudessa kodissa Juliaanalla siis hyvinkin voisi olla kaverina kiltti tyttökissa, tai sitten yksi ottolapsista.

30.7.2019

Juliaana muutti Rekku Rescuen sijaiskotiin maaliskuussa ja aivan viime tingassa. Pian se synnytti neljä potraa pentua, Henrin, Howardin, Lennan ja Liseten. Juliaana hoiti pentunsa esimerkillisesti luovutusikään ja nyt se on itse valmis muuttamaan uuteen kotiin ja saamaan ansaitsemaansa hellyyttä ja rakkautta.

Juliaana on peräisin isohkosta kissapopulaatiosta ja elänyt vailla ihmisen hoivaa ja huomiota. Tästä syystä se on hieman ujo. Kun se saa tutustua ihmiseen kunnolla, se nauttii kyllä ihmisen seurasta. Äkillisiä liikkeitä ja melua se kuitenkin säikkyy, joten se sopii parhaiten rauhalliseen aikuiseen kotiin, jossa ei ole koiria.

Juliaana voisi nauttia myös kissaseurasta, mutta kovin rajun kissan kaveriksi se ei sovi.