Joulun Sumu (nyk.Sumu)

Lisätty sivulle: 2011-12-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Joulun Sumu (nyk.Sumu)
6.1.2012 Joulun Sumu muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan ja koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

18.1.2015 Kiitos meillä on mennyt tosi mukavasti Sumun kanssa. Sumusta ja meidän toisesta kissasta Nupusta on tullut ihan hyvät kaverit. Sumu on aika vilkas ja haluaisi Nupun kanssa enemmän leikkiä mutta Nuppu ei niin välitä ja on muutenkin rauhallisempi kuin Sumu. Välillä kyllä keskenään painivat lattialla ja ajavat vuoroin toisiaan takaa :) Sumulla on joskus tapana ahmia ruokaa ja oksentaa sitten ruoan syötyään. Sillä on hirveä kiire aina ehtiä ensimmäisenä ruokakupille vaikka Nuppu olisi siinä jo syömässä, ihan kuin pelkäisi että ruoka loppuu kesken. Muuten sumu on voinut tosi hyvin.

***

Urospentu, noin 12 vkoa (jouluna 2011) Helsingissä

24.12.2011 Pienet, pörröiset ja pehmoiset joulun pennut Sumu, Utu, Kaste ja Pisara saatiin onnekseen ulkoa pakkasten tieltä talteen ja kotihoitoon kasvamaan luovutusikäisiksi, ja pikkuisista onkin tullut aivan hurmaavia hurisijoita!

Joulun Sumu on reipas ja leikkisä poika, sisarustensa tavoin kova kehräämään. Sumu viihtyy sylissä pusuteltavana ja saattaa muiskauttaa muutaman pusun itsekin :) aivan ihana poju!

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun