Jospi

Lisätty sivulle: 2012-10-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jospi
15.12.2012 JOSPI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN KOIRAN KAVERIKSI YHDESSÄ SISKONSA LEANNAN KANSSA

****

LEIKATTU UROSPENTU, noin 5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Nurmijärvellä

11.12.2012 Jospista ei tällä hetkellä oteta lisää kyselyitä.

6.12.2012 Suloinen Jospi on reipas tapaus. Herra tulee hienosti toimeen toisten kissojen kanssa, ja hoitopaikan koiran kainaloon käpertyy nukkumaan. Jospin omassa kodissa voisikin olla kissa- ja/tai koirakavereita, joiden kanssa tämä pikkuinen saisi touhottaa.

22.11.2012 Jospi tahtoo tulla kotihoitajan viereen nukkumaan ja tykkää kovasti seurasta. Missä olisi Jospin oma koti?

5.11.2012 Kun Jospin mamma, iskä ja siskot muuttivat toiseen hoitopaikkaan, alkoi Jospikin reipastumaan silmissä. Jospi tuli puskemaan hoitotädin jalkaa ja kehräsi isoon ääneen. Sen jälkeen Jospia on saanut silittää ja nykyisin kollipoika tulee itse sohvalle vaatimaan hoitoa. Ja seura kelpaa, pojat ovat kaikessa menossa mukana ja jos hoitotäti poistuu vaikkapa kauppaan, pojat ovat eteisessä vastassa ja odottavat tuliaisia. Jospi soveltuu hyvin asumaan myös koiran kaveriksi, kissaseurakin kelpaa tietenkin.

2.11.2012 Jospi ja Jusu tahtoisivat jo pian muuttaa ihan omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

22.10.2012 Jospi ja Jusu jäivät kaksin asumaan hoitopaikkaan Nurmijärvelle kun muu perhe erotettiin sosiaalistumaan Helsingin puolelle hoitopaikkoihin (Raineri ja Isolde omaansa ja tyttöpennut omaansa).

Jospin saa ottaa syliin, vaikkei poika siinä erityisemmin viihdy/malta ollakaan. Kaikenlaiset lelut kiinnostavat kovasti ja huiskan perässä Jospi voisi juosta vaikka aamusta iltaan.

10.10.2012 Isolde ja Raineri sekä näiden pennut Luumu, Leanna, Lupiini, Jospi ja Jusu odottamaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Pesueelle meinasi käydä köpelösti, mutta nyt pikkuperhe on yhdistyksen hoivissa ja niille etsitään omat kodit.

Pentujen sosiaalistaminen on lähtenyt hyvin käyntiin hoitopaikassa. Ujostelu johtunee siitä, että pennut ovat joutuneet olemaan elonsa alkuajat ilman ihmisen sosiaalistamista. Jospi on leikkisä poika, joka viis veisaa lähestymisyrityksistä. Jospi on myös porukan kovin showpainija, jos joku erehtyy menemään Jospin viereen nukkumaan, alkaa painiminen samantien!

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.