Josa (nyk. Rollo)

04.10.2019

Alkuperä: Suomi

9.1.2020 Josa muutti ikiomaan kotiinsa, lisäämään pentumaista vauhtia ja vipinää uuden emäntänsä sekä kahden muun poikakissan elämään.

15.1.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Josan kotiutuminen on lähtenyt käyntiin hienosti – olkoonkin, ettei yhtään niin kuin suunnittelin. Tarkoituksenahan oli sellainen hissunkissun tutustuttaminen minun kahteen toiseen kolliin, mut Josa oli asiasta täysin eri mieltä. Aivan mahdoton miuku ja mekkala kun yritin pitää eristyksissä eri huoneessa. Tästä metelistä sitten Norris ja Severuskin stressaantuivat entisestään niin ei siinä sitten auttanut muu kuin aukaista ovi ja toivoa parasta. Josa on kyllä aivan mahdoton kaveri – rohkea ja ei tunnu pelkäävän tai ujostelevan isompia kissoja olleenkaan vaan on alusta asti mennyt onnellisena kehräten tekemään tuttavuutta. Luulin, että kämpän kunkku Norris olisi ollut tulokkaasta hiukan nyrpistynyt, mutta Norris onkin ollut suorastaan seesteinen. Vähän tosin oli pakko tuupata pienempää tassulla kun tämä takapuoli heiluen hyökkäsi Norriksen hännän kimppuun. Severus on ollut kahdesta enemmän varautuneempi, suhisi ja murisi kun toinen tuli lähellä. Nyt myös Severus on alkanut sulattamaan pennun paremmin. Olen leikittänyt kaikkia kolmea yhdessä huiskulelulla ja keittiössä antanut kaikille samaan aikaan ruokaa ja nameja niin tämä on jeesannut tutustumista kummasti. Vaikka isommat vielä saattavat vähän sähähtää jos Josa tunkee liian lähelle niin kumpikaan ei ole missään vaiheessa ollut aggressiivinen tai päällekäyvä – ovat korkeintaan lähteneet kakaraa karkuun. Siksi uskalsinkin jättää hänet ihan keskenään toisten kanssa maanantaina koko päiväksi kun palasin töihin.

Pikkukissalla piisaa siis rohkeutta ja luonnetta ja tässä yhteydessä lähti sitten nimikin vaihtoon. Minulle kun tuli Josasta mieleen Yosa soijajugurtti ja se ei oikein tuntunut hänen luonteelleen sopivalta niin pikku riiviö on nyt sitten ristitty uudelleen Rolloksi. Uusi nimi tuntuu sopivan paremmin – kaimansa kun oli 1000 vuotta sitten elänyt viikinkipäällikkö.”

***

Josa on valloittava ja hyvin leikkisä poika, joka on kasvanut sijaiskodin turvallisessa ympäristössä reippaaksi ja itsevarmaksi kissakansalaiseksi.

30.12.2019

Josan emo saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin viimeisillään tiinenä synnyttämään ja mammalomalle. Josa on siis syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet sijaiskodissa emon ja sisarusten kanssa.

Josa on rohkea ja energinen poika, joka rakastaa juoksukilpailuja ja painileikkejä. Kaikki uudet jutut, kuten pahvilaatikot ja leikkitunneli pääsevät heti Josan leikkeihin mukaan. Kun energiat on purettu, on ihana käpertyä ystävän viereen nukkumaan. Josa on valloittava persoona jonka tulevassa kodissa saisi ehdottomasti odottaa yhtä vilkas ja sosiaalinen poikakissa kaveriksi.

Josa on fiksuna poikana oppinut, että ihmisilläkin on hyötynsä. Hoitajalle Josa ilmoittaa äänekkäästi, että on ruoka-aika! Kiitoksena tulee isot kehräykset ja puskemiset. Josa syö laadukkaita kissanruokia ja raakaruokaa ja toivomme, että samanlainen ruokavalio voi jatkua myös uudessa kodissa.

Josa on valmis muuttamaan aikaisintaan viikon 2 lopulla. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.