Jörö (nyk. Nelli)

Lisätty sivulle: 2009-02-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jörö (nyk. Nelli)
12.2.2009 JÖRÖ SAI OMAN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.12.2009 Nelli on nyt vuoden ikäinen ja iso kissa jo. Nelli viihtyy ulkona vapaana ja pysyy hyvin omassa kotireviirissään. Ruoka maistuu ja ulkona on pyydystetty jo monet hiiret. Nelli osaa pyytää ulos halutessaan. Hänellä ei ole vain yhtä nukkumapaikkaa vaan hän viihtyy sekä sängyssä, matolla, laukkujen päällä että nojatuolissa. Nelli ei ole tehnyt pahuuksia. Hänellä on oma raapimismatto. Meidän harmiksemme Nelli ei viihdy sylissä, mutta muuten hän on aivan ihana ja leikkisä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2010!

T: Nelli + Nellin perhe

4.7.2009 Haimme Nellin kotiin 12.2. Porin pieneläinrankkurilta. Kun pääsimme kotiin luulimme, että kissamme olisi pelännyt, mutta Nellihän tutki joka paikan eikä ollut yhtään arka. Nelli on kova temmeltämään ja leikkimään. Nelli rakastaa erilaisia naruja, leikkihiiriä,palloja yms. ja joskus hän juoksee lehtien perässä. Ja tietysti rakkain on musta nahkainen avaimenperä.

Kutsumme Nelliä Laukkaratsureimaksi koska välillä Nelli alkaa juosta ns. vinottain, ja juoksee taloa edestakaisin. Nelli rakastaa katsella ikkunoista pihalle ja seisoo ikkunalaudallakin (kuvia tilanteista.) Nellissä on se hauskaa, kun Nelli hyökkää esim. lelunsa kimppuun heiluttaen takapuoltaan. :) Nelli sterilisoitiin 2.7.09 ja kaikki meni hyvin.

Kiitos Rekku Rescuelle ja Porin pieneläinrankkurille ihanasta kissasta.

T: Nellin perhe

****

4.2.2009 Jörö sekä sen sisarukset Lystikäs, Ujo, Viisas ja Vilkas on tuotu navettakissapopulaatiosta. Pennut ovat n. 10 viikon ikäisiä kesyjä ja kilttejä.
Sukupuolesta ei vielä tarkkaa tietoa. Kaikki ovat suomalaisia harmaan-ruskean kirjavia; raitaisia tai “tabby”-kuvioisia. Viisas on ainoastaan täysharmaa.