Jorma

Lisätty sivulle: 2017-08-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jorma
10.10.2017 Jorma sai kodin Espoosta.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Espoossa.

12.9.2017 Jorma toimii, kuten hyvä kasvatti-isä toimii ja on alkanut pikkuhiljaa valmentaa Kerttua ja Lissua valmiiksi omiin koteihin niin, että tytöt pärjäävät omillaan. Jorma saattaa lähteä alkuyöksi nukkumaan omilleen, mutta aamulla Jormakin yleensä löytyy muiden vierestä sängyltä. Jorma rakastaa valjasulkoilua ja syksyn viimeiset hetket lämpimässä auringossa hyödynnetään nautiskellen.

29.8.2017 Jorma on rauhallinen aikuinen uros. Luonteeltaan Jorma on todella kiltti ja lempeä. Jorma on melko pienikokoinen kaunis punainen tabbykuvioinen hurmuri. Jorma rakastaa ulkoilua ja kulkee hienosti valjaissa. Jorma jatkaisi valjasulkoilua mielellään myös uudessa kodissa ja jos mahdollisuus maisemien katseluun löytyy myös turvallisen parvekkeen muodossa, se ei Jormaa ainakaan haittaa.

Jorman luonteen hellyys ja erityislaatuisuus näkyy parhaiten siitä, että se on toiminut sijaisisänä Lissulle ja Kertulle heidän jäädessä orvoiksi 10 viikkoisina. Jorma on huolehtinut pentujen opettamisesta kissojen tavoille; Kurittaa välillä ja hellii vastapainoksi. Iltaisin ohjelmaan kuuluu tyttöjen iltapesut ja lopuksi tytöt kömpivät Jorman kainaloon nukkumaan.

Jorman maha on ollut sekaisin ja se on kärsinyt ripulista jo 8 kk:n ajan. Tällä hetkellä tilanne jo parempi ja on menossa koko ajan parempaan suuntaan. Syytä ripulointiin ei ole vielä löytynyt monista tutkimuksista huolimatta. Uloste on saatu kiinteämmäksi käyttämällä ruoan seassa psylliumkuitua.

Jorma on ansainnut suuren hoitourakkansa vuoksi oman rakastavan kodin, jossa osataan ottaa huomioon Jorman tarpeet ja panostaa sen hyvinvointiin. Jorma hakee kotia rauhallisen jo aikuisen kissan kaverina, mutta on sopivan kodin löytyessä valmis muuttamaan myös yksin uuteen kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.