Jorah

Lisätty sivulle: 2017-10-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jorah
9.11.2017 Jorah ja Davos saivat yhteiseen kodin Helsingistä.

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2017, kotihoidossa Helsingissä

19.10.2017 Jorah, Davos, Bronn ja Jagen ovat löytyneet emonsa kanssa Häijäästä noin kahdeksan viikon ikäisinä. Kukaan ei tätä kissaperhettä kysellyt paikallisesta löytölästä, joten ne siirtyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan kesyyntymään. Pojat olivat eläneet ensimmäiset viikkonsa vailla ihmiskontaktia, joten ne olivat hyvin arkoja, sähisivät ja pinkoivat karkuun ihmisen lähestyessä.

Poikien arkuuden takia ne päätettiinkin erottaa toisistaan ja niinpä Jorah ja Davos muuttivat yhdessä toiseen hoitopaikkaan.

Jorah oli pentueen arin, mutta uuteen hoitopaikkaan päästyään se reipastuikin parissa päivässä kehrääväksi pikkukissaksi, joka kiipeää syliin kehräämään ja nukkumaan. Ison osan vuorokaudesta se leikkii, painii ja juoksee peräkkäin veljensä Davosin kanssa, joten hoitopaikassa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ajottain ihmisen äkkinäiset liikkeet saavat Jorahin vielä säpsähtämään muutaman askeleen taaksepäin, mutta muutoin se on oikein reipas kissapoika.

Jorah ja Davos ovat tiivis parivaljakko ja ne etsivätkin yhteistä kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.