Joosu

Lisätty sivulle: 2007-05-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Joosu
2.8.2007 JOOSU SAI KODIN TURUSTA AINOANA KISSANA

****

LEIKATTU UROS, noin 2v (toukokuussa 2007)

3.7.2007 Joosu on rohkaistunut kovasti ja tulee tuttavallisesti luo aina, kun silitystä on tiedossa. Joosu on hyvin kohtelias muita kissoja kohtaan eikä lähde mihinkään kärhämiin mukaan. Lassella on tapana tehdä pieniä hyökkäyksiä Joosua kohti, ilmeisesti koittaa hieman ärsyttää Joosua leikkiin tai sitten mahtailee pojalle, mutta Joosu suhtautuu näihin hyökkäysyrityksiin tyynen rauhallisesti ja kääntää selkänsä.

Joosu viihtyy omissa oloissaan, mutta pitää myös kissaseurasta, joten soveltuisi hyvin niin ainoaksi kissaksi kuin myös kissaseuraan. Poika on odottanut omaa kotia jo pidemmän aikaa, joten toivottavasti oma koti löytyisi pian. Mielestäni Joosu on erityisen hellyyttävä koska antaa muille kissoille paljon tilaa ja on hyvin ystävällinen, vähän sellainen rauhanlähettiläs.

Mirrilii, Silluufia, Liisura, Joosu, Lasse ja Bosse tulivat Turkuun 19.05.

JOOSU on vaalea oranssi, leikattu uroskissa, noin 2-vuotias. Joosulla ovat ihanat oranssinväriset silmät! Aluksi kissa voi olla vähen arka, mutta ystävystyy nopeasti. Joosu tulee hyvin toimee Lassen kanssa!

31.5.2007 Joosu on nyt ollut meillä pari viikkoa. Joosu on ollut arka ja pysytellyt omissa oloissaan mutta nyt viimeiset pari päivää herra on uskaltanut tehdä tuttavuutta. Joosu alkaa kehräämään heti kun häntä silittää mutta arastelee vielä hieman ihmistä. Joosulla on upeat isot keltaiset silmät, joilla hän katselee ikäänkuin arvioiden, uskaltaisiko jo tulla muiden mukana taas rapsutettavaksi:)