Joosep

Lisätty sivulle: 2012-03-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Joosep
31.8.2012 Joosep sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia omasta kodista:

22.12.2012 Jooseppi on saanut kaikki rakastumaan itseensä. Se on uskomattoman ihmisrakas kissa, ei saa silityksistä ja läheisyydestä tarpeekseen ja tykkää jopa vauvoista (yhtenä päivänä oli muutaman tunnin kylässä puolivuotias).

Joskus olemme miettineet onko Joosep mahdollisesti koira, joka on joutunut jotenkin kissan ruumiiseen. Joosep nimittäin kulkee perässä “osallistumassa” ja “palvomassa”! Sylissä poika ei tykkää olla, mutta tunkee viereen ja ahtaa jättimäisen olemuksensa aivan kiinni, tykkää myös siitä että taputellaan kuin koiraa konsanaan..

Hyvää joulua siis kaikille teille, jotka teette tätä arvokasta työtä ja kiitos ihanasta kissasta! t. Elina ja Teemu + kissat

***

Leikattu uros, aikuinen

28.6.2012 Lisätty Komealle Joosepille muutama uusi kuva. Poika asuu tällä hetkellä kissoille vuokratussa asunnossa, jossa ihminen käy päivittäin huolehtimassa kissojen tarpeista. Oma koti olisikin Joosepille lottovoitto, jossa olisi oma ihminen paljon enemmän läsnä ja näin ollen pojalle riittäisi myös enemmän huomiota ja rapsutuksia.

14.3.2012 Joosep on kaunis, rauhallinen ja isokokoinen, puolipitkäkarvainen, leikattu poikakissa Virossa. Joosep painaa yli 5 kiloa. Joosepin tulevassa kodissa olisi hyvä olla ystävällinen kissakaveri odottamassa, koska Joosep kaipaa kissaseuraa. Joosep on Iso ja raamikas poika.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.