Joose

3-5v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.7.2019 Joose muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Joose on noin 3-5-vuotiaaksi arvioitu kissapoika, joka etsii omaa kotia ainoana kissana. Hän on aikaisemmin viettänyt aikaansa kylillä muiden kissojen kanssa tapellen, kunnes hänet loukutettiin parempaan turvaan.

2.7.2019

Joose siirtyi Vantaalle Rekkujen kotihoitoon, jossa hän  on toipunut pahasta rasvahännästä ja tappelunaarmuisesta nassusta.

Joose on todellinen ihmisten ystävä ja hän vaatiikin ihmisiltään runsaasti huomiota. Rapsutuksista hän nauttii suuresti ja kuuntelee mielellään hänelle juttelevia ihmisiä ja välissä vastaileekin takaisin. Tästä kissasta saa erinomaisen seuralaisen vaikkapa televisionkatseluun. Mieluisin unipaikka löytyy tottakai tuttujen ihmisten vierestä.

Sijaiskotiin tullessaan Joose ei juurikaan osannut leikkiä, mutta on pikkuhiljaa alkanut tajuta pallonjahtauksen idean. Tästä syystä, sekä tappelutaustan takia hän etsii kotia ainoana kissana. Suhtautumisesta muihin eläinlajeihin ei ole tietoa. Joose ei sovi todella nuorten lasten perheeseen, sillä hänellä on tapana kävellä, makoilla ja leipoa ihmisten päällä.