Jonttu (nyk. Kane)

Lisätty sivulle: 2012-09-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jonttu (nyk. Kane)
19.12.2015 Kanen hoitopaikasta tuli sen ikioma koti ja sillä on seurana neljä muuta kissaa.

***

Leikattu uros, noin 3,5 v, kotihoidossa Helsingissä

7.12.2015 Kane saapui kotihoitopaikkaan etsimään itselleen uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Lisätietoja tulossa, kunhan kotihoitaja Kaneen hieman tutustuu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

***

23.11.2012 Jonttu muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.1.2015 Kane voi hyvin. Hän on todella leikkisä ja kiltti kissa. Vieraita hän kyllä ujostelee ja ihmettelee mieluiten heitä etäisyyden päästä. Simo-kissan ja Kane yhteiselo sujuu hyvin. Poikien yhteinen lempipuuha sohvalla nukkumisen ja leikkimisen lisäksi on katsoa ikkunasta lintuja. Kun viimeksi kävimme eläinlääkärillä hän sai rokotukset ja todettiin ettei ole yhtään hammaskiveä. Vähän aikaa sitten Kane lopetti pahan tapansa wc-paperi raapimisen. =)

***

Urospentu, noin 5kk (marraskuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

17.11.2012 Jonttu saapui Suomeen kotihoitoon. Kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin hieman tutustuu tähän mukavaan pikkukolliin.

13.11.2012 Jonttu on iloinen, aktiivinen ja ystävällinen kisuli vaikka kuvissa näyttääkin hieman kiukkuiselta. Jonttu on tulossa 17.11. Suomeen kotihoitoon.

25.9.2012 Kotihoitajan mukaan Jonttu on reipas kollipoika, joka tykkää muista kissoista ja ihmisistä. Missä olisi Jontun oma koti?

12.9.2012 Pentue Jepa, Jepu, Jomppu, Jonttu ja Jytky tahtoisivat muuttaa jo pian omaan kotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.