Jonne Aaron

Lisätty sivulle: 2012-12-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jonne Aaron
16.12.2012 JONNE AARON MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE PERHEEN AINOAKSI SILMÄTERÄKSI

****

LEIKATTU UROS, arviolta 2-5v, kotihoidossa Helsingissä

10.12.2012 Lisätty pari kuvaa komeasta Jonnesta. Jonne on edelleen rauhallinen tyyppi, mutta pari kertaa se on jo intoutunut loikkimaan huiskan perässä. Voi siis olla niinkin että poika on enemmän tylsistynyt kuin laiska, ja esimerkiksi nuorehkon kissan seura voisi paljastaa Jonnesta aktiivisemman puolen. Ainakin oviaukosta kissanpentuja on kurkittu ihan ystävällisen näköisesti, ja kunhan rokotukset saadaan ajan tasalle Jonne pääsee varmasti tutustumaan lajitovereihin.

4.12.2012 Jonne Aaron on iso ja lempeä, kerrassaan hurmaava kollinköriläs joka rakastaa rapsutuksia ja yleensäkin mukavaa köllöttelyä. Leikkimään Jonne ei ainakaan vielä ole intoutunut, mutta kiipeilypuun ylätasanteelle sentään on kiivetty – päiväunille… Rauhallisena tyyppinä Jonne voisi viihtyä ainokaisenakin, hoitopaikassa se ei vielä ole muihin kissoihin päässyt tutustumaan.

Jonnen turkki tuntuu olevan melko helppohoitoinen, mutta jonkinverran apua herra tulee jatkossakin tarvitsemaan kuontalonsa takuttomana pitämiseen. Onneksi harjaustuokiot ovat herran mielestä vallan ihania.

Mitä ilmeisimmin Jonne on nauttinut löhöilystä ja herkuttelusta sen verran että sille on kertynyt hieman ylipainoa, ja uusi koti saakin varautua painonhallinnan tehostamiseen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.