Jolene

Lisätty sivulle: 2012-06-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jolene
6.7.2012 JOLENE MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.7.2012 Hei! Jolene on oikea pieni kullanmuru ja istuu tälläkin hetkellä mun sylissä kehräämässä ja yrittää tunkea tietokoneelle.

Jolene vaikuttaa sopeutuneen meille ja meihin jo ihan hyvin. Aluksi Jolene oli aika arka ja piileskeli kuljetuskopassa ja muissa piiloissa, mutta viime lauantai-iltana uskalsi tulla jo tekemään tuttavuutta meidän kanssa. Aika nopeasti se tottuikin meihin, mutta muita ihmisiä se vähän arastelee. Esimerkiksi kun mun miehen äiti kävi kylässä, Jolene oli lähinnä sängyn alla. Kun Jolene pääsi eristyksestä, se tietysti tutki koko asunnon ja nyt suosikkipaikoiksi ovat muodostuneet kirjahylly ja raapimispuun ylin taso.

Ensin ruokakaan ei oikein maistunut, mutta nyt märkäruoka menee hotkimalla ja tyttö yrittää viedä Lissunkin ruuat. Kuivaruokaa Jolene ei oikein syö, mutta yritetään totuttaa sitä. Jolene on hyvin äänekäs, energinen ja leikkisä tyttö, se jaksaisi jahdata hiiriä ja huiskia ties kuinka kauan. Se haluaa myös olla mukana kaikessa mitä tehdään ja yrittää tunkea kaikkiin kaappeihin ja kasseihin ja erityisesti ihmisten ruoka kiinnostaa, onpa se mitä vain. Se myös seuraa meidän perässä, kun mennään vaikka vessaan ja kun olemme kotona, se mieluiten on samassa huoneessa meidän kanssa. Välillä tyttö tulee syliin ja pyytää mahan rapsutusta ja kehrää aina

kovaa kun vähänkin silittää tai rapsuttaa. Jolene ja Lissu ovat nyt muutaman päivän totutelleet toisiinsa. Välillä ne haistelevat toisiaan ihan rauhassa, välillä taas sähistään ja huidotaan tassulla. Kummallekaan ei ole kuitenkaan mitään sattunut, lähinnä sähinä ja murina on uhittelua ja pelottelua. Aika paljon ne pitävät myös etäisyyttä ja Lissu ulkoilee paljon, joten koko ajan ei mitään draamaa ole onneksi menossa. Kovin montaa päiväähän ne eivät vielä ole toistensa kanssa tekemisissä olleet, joten ei tietysti ole ihme, että jännitystä on vielä ilmassa. Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa myös valjastreenit. Eli Jolenella menee oikein hyvin, vähän jännitystä vain tulee siitä, että kissat eivät ole vielä oikein tottuneet toisiinsa, mutta eiköhän sekin tilanne ajan myötä vielä parannu.

****

NAARAS, noin 2kk (kesäkuussa 2012), kotihoidossa Tallinnassa

Huom! Luovutus 3kk iässä kesäkuun lopussa.

11.6.2012 Kotihoitajan kertomaa: 2 aivan upeaa siiamilaista tyttöpentua-siskoa ja heidän musta veli ovat etsimässä rakastavaa kotia. Löydettyy emon kanssa. Emo on kiltti kotikissa,pennut ovat kilttejä ja herkkiä. Ikää vasta 2kk, juuri rokotettuja. Valmiita lähtemään omaan kotiin kesäkuun lopussa. Siihen saakka saavat varttua emon hellässä hoivassa. Kaikki 3 ovat hyvin rohkeita ja ihmisläheisiä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.