Jolanda (Nyk. Koska)

Lisätty sivulle: 2008-10-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jolanda (Nyk. Koska )
22.10.2008 JOLANDA JA JOLIE MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

3.11.2008 Jolie muutti nimensä Lahjaksi ja Jolandasta tuli Koska:) Nyt on viikko yhteiseloa takana ja koti vilisee häntiä ja päitä, kun siskokset leikkii hippaa pitkin huoneita. Jo ensimmäisenä iltana Lahja innokkaasti tutki paikkoja eikä kummastellut meitä ihmisiäkään. Koska taas oli erittäin varauksellinen ja lymyili monta päivää verhon takana. Aluksi tytöt kummastelivat toisiaan Tallinnassa eri kotihoitopaikossa olemisen vuoksi, mutta kun rohkeampi Lahja tarpeeksi haki siskoa leikkimään niin Koskastakin kuoriutui leikkisä ihmisystävällinen kisu.

Lahja rakastaa ihmisiä yli kaiken ja kiltisti tulee paijattavaksi, kun kutsutaan. Lahja tykkää nukkua meidän välissä välillä päänvieressä ja välillä naaman päällä. Tyttö on myös hyvin puhelias rotunsa tapaan ja kuullostaa melkein kuin kissa opettelisi puhumaan meidän kieltä. Päiväunet tytöt nukkuvat yhdessä toisiaan halaillen. Kaiken kaikkiaan tytöt ovat sopeutuneet erittäin hyvin kaikken kokemansa jälkeen. Tytöt ovat tuoneet aurinkoa ja lämpöä meidän kotiin. Lisää kuulumisa ja kuvia laitellaan myöhemmin

Hanna ja Sami

****

NAARAS, noin 3kk (lokakuun 2008 alussa)

16.10.2008 Sisarukset Jolanda, Jemma, Jolie ja Jeeves odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoidossa Tallinnassa.

Kertomus: “4 sisarusta- 3 siskoa ja veli (3kk) Hylätty huvilaan kylmään ja nälkään. Koska isä taitaa olla naapurin siiami-kolli ovat pennutkin erikoiset: hienot ja pitkäjalkaiset, isokorvaiset ja nenäiset.

Jolanda: Kaunis kilpparikuvioinen kissatyttö, hellä ja ystävällinen, kerjää silityksiä ja pyrii syliin mutta vaadi rauhallista kohtelua.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi