Jojo (nyk. Nalli)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Jojo (nyk. Nalli)
9/2005 JOJO SAI OMAN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

11/2006 Heippa! Nyt on jo päälle vuosi vierähtänyt, kun haiemme Nallin teiltä. Monta kertaa mielessä on ollut, että pitäisi laittaa viestiä, mutta saamattomuus on suurin paheeni :(. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Nalli on todella reipas ja kasvanut todella paljon. Nalli sai viime talven alussa uuden kaverinkin, Papun, ja kissatytöt ovatkin suurimpia ystävyksiä. Papu taitaa olla kissakaksikon johtaja, mutta ei se näytä Nallin menoa haittaavan. Joka ilta alkaa suuret painiottelut ja matot saa kyllä kyytiä. Myös lintujen töllöttäminen ikkunasta on suuri ilo tytöille ja tälläkin hetkellä he kyyhöttävät keittiön pöydällä kylki kylkeä vasten lintuja pongaillen. Muovipusseja Nalli yrittää aina nakerrelle ja suurimmassa osassa onkin Nallin hampaiden jäljet :).

Nallille on tärkeää, että se kiipeää iltaisin mieheni sylkkyyn kun katsomme telkkaria. Sylissä se ottaa niinkin rennosti, että meinaa monesti tippua lattialle. Paheitakin Nallilta löytyy muutama, se saattaa välillä tykätä pissailla vessan matolle, vaikka heidän hiekkalaatikkonsa olisikin juuri putsattu. Öisin se koittaa myös repiä olohuoneen taulua. Mutta ei Nallille osaa olla vihainen, sillä sen katse on aina yhtä hellyyttävä :) Siinä sulaa kuka tahansa :)

Nalli on vieläkin aika kaikkiruokainen. Aina kun suuntautuu keittiöön päin, niin kissa kaksikko on varmasti huutamassa kuorossa jaloissa. Herkkua on jauheliha, kinkku, tonnikala ja jogurtti. Sitä Nalli tulee aina kerjäämään syliin asti. Banskujogurtti on suosikkia :). Kissoja olemme myös noin kerran kuussa vieneet ulois valjaissa. Nalli onkin todella reipas ulkona ja tykkää hypellä puissa. Olemme todella onnellisia, että juuri Nalli tuki rikastuttamaan elämäämme :)

****

NAARAS, noin 4kk.

Jojo saapui kotihoitoon Vantaalle 31.8.2005 viiden sisaruksensa kanssa. Jojon koko sisaruskaarti on hoidettu erinomaisesti ja kaikki rokotukset yms. ovat kunnossa, itse asiassa ovat jo saaneet myös tehosterokotuksenkin, joten seuraava rokotus tarvitaan vasta vuoden iässä.