Jojo

2v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Noin kaksivuotias uroskissa, Jojo saapui kodinvaihtaja sijaiskotiin kesäkuun alussa.

14.7.2022 Saapuessaan sijaiskotiin Jojo stressasi hieman kodinvaihtoa, joka mahdollisesti aiheutti sen että Jojo alkuun pissaili muualle kuin omaan hiekkalaatikkoon. Sijaiskodissa otettiin heti käyttöön Feliway haihdutin joka poistaa kissan stressiä sekä Cystaid kapselit joita käytetään ylläpitämään virtsarakon suojaavaa glykosaminoglykaanikerrosta. Näiden käytön aikana ei pissaongelmia ole enään ollut. Yleensä idiopaattinen kystiitti kuitenkin pysyy aisoissa sopivalla ruokavaliolla (hyvälaatuinen märkäruoka, ei kuivaruokaa), mahdollisimman stressittömällä elämällä ja tarvittaessa Cystaid-kuureilla.

Alun jälkeen Jojosta on kuoriutunut todella ihmisläheinen, energinen ja leikkejä rakastava kissa. Hänen rohkea luonteensakin on päässyt esiin ja ihmisten seuraa rakastavana hän onkin valloittanut jo monien ihmisten sydämet ja tykkää puuhastella omistajien mukana arkisissa askareissa. Leikkisän ja energisen luonteen omaavana hän toivookin että uudessa kodissa olisi aktiviteettiä, tilaa temmeltää ja aikaa hänelle. Hän mielellään ottaa välillä myös omaa aikaa ja silloin hänet löytääkin yleensä kylpyhuoneen lavuaarista nukkumasta, mistä on tullut yksi hänen lempipaikoista. Jojo olisi valmis muuttamaan loppuelämän kotiinsa rakastavaan perheeseen, missä riittäisi aikaa tehdä erilaisia aktiviteettejä hänen kanssaan, sillä leikkimieli ei tältä kissalta pääse helposti loppumaan. Stressaustaipumuksen vuoksi toiveena olisi kuitenkin että uudessa kodissa ei olisi muita eläimiä ja elämänmeno olisi kohtuullisen rauhaisaa eikä Jojon tarvitsisi esim. matkustella kovin paljon.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

elinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Jojo

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.