Joffe

Lisätty sivulle: 2010-08-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Joffe
8.9.2010 AAMU-NEMO JA JOFFE MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

UROS, noin 3,5-4kk (elo/syyskuun vaihteessa 2010)/Vantaalla

1.9.2010 Joffe on parivaljakosta pienempi, reipas sylikissa. Joffe on hellä nuoriherrasmies, joka tykkää olla lähellä. Sängylle ei pääse ilman, että Joffe huomaa :) Poju on kaikkiruokainen ja leikkisä, kuten nuoren kissanpojan alun kuuluukin olla. Joffen saa helposti kuljetusboksiin, hän nukkuu yönsä hiljaa ja on kaiken kaikkiaan helposti käsiteltävä upean värinen kissa.

29.8.2010 Aamu-Nemo ja Joffe siirtyivät hätämajoitukseen Vantaalle. Hoitajalla on allergia, joten olisi hyvä että nämä todella reippat, suloiset ja ihanat pojat pääsisivät pian omaan kotiin/omiin koteihinsa.

23.8.2010 Joffen pitäisi pian päästä omaan kotiin, sillä tallinnan kotihoitopaikka on aivan täynnä. Joffe on samassa hoitopaikassa Aamu-Nemon kanssa, joten ne voisivat vaikka lähteä yhdessä uuteen kotiin.

2.8.2010 Joffe on löydetty hylätyn mielisairaalan alueelta ja on nyt kotihoidossa Tallinnassa. Kotihoitajan mukaan Joffe on kiltti poika jonka voi ottaa syliin ja se tykkää aikuisista kissoista.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.