Joanne

Lisätty sivulle: 2011-12-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Joanne
15.3.2012 Joanne muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Naaras, noin 6 kk (maaliskuussa 2012) /Espoossa

8.3.2012 Joannen kotihoitaja on lähdössä matkalle ja olisi hyvä jos Joannelle löytyisi oma koti sitä ennen :)

Kuulumisia kotihoidosta: Joannesta on kotihoidossa tullut reipas, iloinen ja puhelias kissa, joka tykkää pyöriä kaikessa mukana ja osallistua toimintaan.
Vieraita tämä neiti voi hiukan aristella mutta omien ihmisten joukossa on todella seurallinen ja leikkisä. Joannella on varsin koiramaisia leikkejä ja ykkösenä listalla on leluhiirien noutaminen ja kopittelu. Hepulikohtauksetkaan eivät ole harvinaisia ja Joanne voisikin hyvin sopia toisen leikkisän kissan kaveriksi.

1.2.2012 Lisätty uusia kuvia :)

Joanne on herttainen ja seurallinen kissatyttö. Tykkää leikkiä ja peuhata kuten pennut yleensäkin. Tulee hyvin juttuun siskonsa kanssa ja tulevassa kodissa voisikin olla kissaseuraa.

21.1.2012 Joanne siirtyi siskonsa Jonnan kanssa kotihoitoon Suomeen Espooseen.

28.12.2011 Jonna, Joanne ja Harvey ovat kotihoidossa Tallinnassa. Sisarukset ovat Tulika-kadulta ja ne ovat syntyneet 15.8.2011.

Kaikki pennut ovat seurallisia ja ystävällisiä.

Kotihoitajan kertomaa: Joanne on ystävällinen ja rohkea sylikissa.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.