Jippo

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jippo
9/2005 JIPPO MUUTTI OMAAN KOTIIN YHDESSÄ VELJENSÄ JUNIORIN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

12/2005 Syksy on vierähtänyt todella äkkiä ja tuntuu kuin kisut olisivat olleet meillä kauemminkin. Kissa-veljeksille kuuluu hyvää. Ne ovat iloisia ja seurallisia sekä uteliaita ja rohkeita. Me kaikki pidämme niistä tosi paljon.

On ollut hauska huomata miten yksilöllisiä nämä samasta pentueesta olevat
kissat ovat. Jippo on ollut ennakkoluulottomampi uusia asioita kohtaan esim. pölynimuri, sukulaiset ja muut heille vieraat ihmiset, uudet ruokamaut. Juniori tutustuu asioihin etäämmältä ja varauksellisemmin, tosin ei kuitenkaan ole yhtään arka.

Ruokailussa on selvä ero, Jipolla on tapana ahmia, Juniorilla ei ole mitään kiirettä ja syö vain sen verran kerrallaan kuin haluaa, vaikka kuppiin sitten jäisikin ruokaa. Jippo kyllä hoitelee Juniorilta jääneet tähteet. Silti Jippo on edelleen sirompi ja pienempi kuin alunperinkin selvästi rotevampi Juniori. Yritämme antaa ruokaa sopivasti kerrallaan, ettei ahmiminen aiheutttaisi oksentamista (kuten välillä käy), vaikka se saattaa kyllä johtua myös yleensä ruokailun jälkeen alkavasta leikkimisestä.

Jippo ja Juniori ovat myös tosi kauniita kissoja. Ihmiset kiinnittävät huomiota niiden tavallista isompiin korviin ja pitkiin raajoihin. Minun mielestäni Jippo näyttää sivusta päin aivan Väiski Vemmelsääreltä. Niiden touhuja on sitten hauska katsella, painimista, vaanimista takaa-ajoa ja saaliin (leikkihiiret ja karvapallot) kanssa kamppailua. Siihen olemme olleet tyytyväisiä, että otimme kaksi kissaa, niistä on niin paljon iloa toisilleen. Nukkuvatkin usein toisiinsa painautuneina. Kunhan saan aikaiseksi, niin laitan sinulle muutaman valokuvan.

Oikein Hyvää Joulua Teille ja kiitos näistä kissoista ja siitä, että teette niin hyvää työtä eläinten hyväksi ! terv.Tuula perheineen

****

UROS, noin 4kk.

Jippo saapui kotihoitoon Vantaalle 31.8.2005 viiden sisaruksensa kanssa. Jipon koko sisaruskaarti on hoidettu erinomaisesti ja kaikki rokotukset yms. ovat kunnossa, itse asiassa ovat jo saaneet myös tehosterokotuksenkin, joten seuraava rokotus tarvitaan vasta vuoden iässä.