Jill

Lisätty sivulle: 2012-08-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jill
17.9.2012 Jilla muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Naaraspentu, noin 3,5kk (syyskuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

4.9.2012 “Onpas se pieni ja suloinen!” No se todellakin on, kuvista ei käy edes ilmi kuinka pienestä kissanpennusta on vielä kyse, sillä samaan hoitopaikkaan tulleisiin Darieniin ja Dariuksieen verrattuna Jill ja Chris ovat ihan minikokoisia. Jill on oikein ihana ja kaunis kissaneiti joka olisi jo ihan valmis lähtemään omaan kotiin.

1.9.2012 Jill saapui Suomeen kotihoitoon. Uusia kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin hieman neitiin tutustuu.

27.8.2012 Jill on nyt kotiinlähtökunnossa ja onkin saapumassa Suomeen kotihoitoon lauantaina 1.9. Upeinta toki olisi, jos pikkuneiti pääsisi suoraan omaan kotiin

7.8.2012 Chris ja Jill ovat suloiset kissasisarukset Tallinnasta. Ne ovat kotihoitajan mukaan ystävällisiä ja seurallisia ja viihtyvät ihmisen seurassa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.