Jethro

Lisätty sivulle: 2013-06-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jethro
19.9.2013 Jethro muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Leikattu uros, noin 2v (kesällä 2013) kotihoidossa Vantaalla

Kuulumisia kotihoidosta:

7.9.2013 Jetro kaipailee jo omaan kotiin. Vieraiden tullessa kylää Jetro menee heti tervehtimään vierailijoita ja jää jalkoihin pyörimään jotta saisi rapsutuksia. Jetro viihtyisi ainoana kissana, jotta tämä hellyyden kipeä kissa saisi jakamattoman huomioa ja paljon hellyyttä.

15.8.2013 Jetro on oikea seurakolli. Hoitopaikassa pidettiin tällä viikolla Rekkujen kuukausittainen tapaaminen ja tupa oli ihan täynnä väkeä, Jetro otti kaiken ilon irti suuresta rapsuttaja määrästä kulkemalla vieraasta toisen luo rapsutettavaksi. Meteli ja iso väkimäärä ei yhtään häirinnyt vaan Jethro vapautuneesti oli menossa mukana.

11.7.2013 Komea Jethro odottaa sitä omaa kotiaan ja olisi enemmän kuin mielissään, jos se pian löytyisi.

26.6.2013 Jethro kävi eilen rokotuksilla ja olisikin valmis lähtemään omaan kotiin. Komea ja sosiaalinen Jethro sopisi varmaankin mainiosti lapsiperheeseen! Omaan kotiin voisi tietenkin lähteä myös samasta porukasta olevan kissakaverin kanssa :)

20.6.2013 Jethrolla on tehty nyt eläinkokeita lasten kanssa ja tämä kolli kyllä yllätti hoitajatädin ja pienen hoitajatytön iloisesti! Kaikki parivuotiaan hoitotytön silitykset otettiin innolla vastaan ja Jethro antoi jopa halailla itseään.

13.6.2013 Nellie, Jethro, Gibbs ja Tobias tulivat Vantaalla kotihoitoon ja etsivät nyt uutta kotia joko yhdessä tai erikseen. Aiemmassa kodissa kissat ovat tottuneet myös koiriin, joten kissoihin tottunut koirakin voisi ehkä uudessa kodissa olla. Koko porukka on vielä vähän hämillään uudesta paikasta, mutta ovat oikein mukavia kissoja, vaikka vielä vähän ujostuttaakin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS Jethrosta poikkeuksellisesti 60€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.