Jerry Karhunpoika

Lisätty sivulle: 2012-08-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jerry Karhunpoika
27.1.2013 Jerry Karhunpoika sai kodin Kaipolasta

***

Leikattu uros, noin 6kk (elokuussa 2012), hoidossa Tallinnassa

20.11.2012 Jerry Karhunpojalle olisi kiire löytää ikioma koti, koska hoitopaikassa kissalauman keskellä Jerry joutuu liikaa pompottelun kohteeksi. Tulevassa kodissa voisi olla kiltti ja rauhallinen kissakaveri. Jerryllä on hyvin kiltti luonne ihmisiä kohtaan.

19.8.2012 Jerry Karhunpoika -fantastinen noin 6kk kissanpentu, komea poika jolla on kultainen luonne! Jerry olisi kaikinpuolin valmis muuttamaan ikiomaan rakastavaan kotiinsa. Jerry Karhunpoika on jo leikattu ja asianmukaisesti rokotettu. Hellä ja suloinen poitsu! Ei pelkää vieraita, vaan tule heti moikkaamaan ja tutustumaan. Paras mitä voi toivoa! Rakas Jerry, onnenkissa, leikkisä rasavilli. Aina mukana kaikissa arjen askareissa. Öisin nukkuu samalla tyynyllä tai hoitomamman kainalossa. Kisukaverit ovat kivoja, leikkii innokkasti kuin pieni kissanpentu, mutta pentuhan Jerry-kulta vielä onkin. Jerry etsii rakastavaa, fiksua ihmistä ikiomaksi. Jerry on tottunut myös koiraan. Jerry on pelastettu koiratarhalta. Jerry on niin tavallisen näköinen, että Jerryllä ei olisi ollut tulevaisuutta siellä ellei Rekku Rescuen väki olisi ottanut sitä mukanaan Tallinnaan hoitokotiin ja halunnut antaa sille mahdollisuuden elämään.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.