Jerry Karhunpoika

02/2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

18.4.2021 Jerry muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Jerry on keski-ikäinen hurmaava ja kiltti kissaherra joka etsii kotia jossa saa nauttia huomiosta talon ainoana eläimenä.

8.4.2021

Jerry on tullut Rekuille alunperin -12 Virosta ja sai silloin kodin. Nyt Jerry kuitenkin palautui itsestään riippumattomista syistä etsimään uutta kotia. Lue lisää Jerryn nuoruusajoista.

Jerry on seurallinen kissa. Nauttii kun silitetään ja rapsutellaan, puskee ja kehrää. Viihtyy myös omissa oloissaan. Harjaaminen on ihan parasta, siitä pitää kovasti. Muutaman kerran Jerry on oma-aloitteisesti tullut sijaiskodissa hoitajaihmisen syliin, mutta paremmin viihtyy vieressä. Tulee joskus yölläkin viereen. Jerry on rauhallinen ja tyytyväisen oloinen kissa, mutta syliin nostamisesta Jerry ei pidä. Korkealle hyppääminen onnistuu pontevalta Jerryltä hienosti. Oma kantokoppa toimii myös turvapaikkana ja Jerry saattaa kömpiä sinne välillä nukkumaankin. Koppa on hyvä olla saatavilla uuteen paikkaan mentäessä.

Jerryn hampaat olivat todella huonossa kunnossa ja hänelle tehtiin iso hammasremontti, missä poistettiin mm. kaikki poskihampaat. Jerry on toipunut hyvin operaatiosta mutta jatkossa hampaiden kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota ja poistoja voi tulla vielä tulevaisuudessa lisää.

Jerry syö hyvin ja on sisäsiisti. Kynsien leikkaamista aluksi vastusti, mutta antoi kuitenkin leikata etutassujen kynnet.

Jerry ei pidä suljetuista ovista ja hän saakin oven auki jos pääsee hyppäämään kahvaan.

Jerry ansaitsisi kodin missä saisi olla ainoana eläimenä ja saisi nauttia oman ihmisen jakamattomasta huomiosta. Aiemmassa kodissaan hän on asunut ainoana eläimenä.