Jerri

Lisätty sivulle: 2012-01-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Jerri
3.2.2012 JERRI MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

24.9.2012 Moi, hyvin on sujunut edelleen. Jerri on ihan samanlainen kuin tullessaan, utelias, leikkisä, hellyydenkipeä ja ihana! Tiaran kanssa ne ovat ylimmät ystävykset, jaakaavat toisiaan ja painivat. Molemmat nukkuvat aina Ramin
tai mun päällä/vieressä. Täällä on siis kaikki hyvin.

****

NAARAS, noin 7kk (tammikuussa 2012) Helsingissä

29.1.2012 Jerri on kissa, jonka saa laittaa vaikka solmuun eikä neiti pistä siitä pahakseen laisinkaan. Jerri on siellä missä tapahtuu, tahtoo osallistua arjen askareisiin, olla vieressä siliteltävänä, sylissä kehräämässä.

Jerri on päässyt hoitopaikassaan nyt toisten kissojen seuraan, ja tulee loistavasti toimeen niiden kanssa. Jerri tarvitsee ehdottomasti kissaseuraa uudessa kodissaankin aktiivisen luonteensa takia.

Nykyään Jerri antaa tehdä hoitotoimenpiteitä kiltisti, kynnetkin neiti antoi leikata oikein nätisti sylissä köllötellen. Ainoa paha tapa on Jerrin äärimmäinen kiinnostus ulko-ovea kohtaan, siitä neiti yrittää aina tilaisuuden tullen karata. Hoitopaikassa yritetään saada tämä tapa karsittua, mutta tulevassa kodissa on hyvä huomioida tämä Jerrin innostus livahtaa ovesta ulos.

22.1.2012 Suloinen ja erittäin seurallinen Jerri-neiti etsii itselleen kotia,jossa olisi seurana aktiivinen kissakaveri. Jerri rakastaa ihmisiä ja huomiota ylikaiken, ja osallistuu kaikkeen tekemiseen innokkaasti avustaen.

Jerri on tullut yhdistykselle lapsiperheestä, joka halusi luopua lemmikistään, koska Jerrin käytös oli turhan riehakasta pienten lasten kanssa.

Hoitopaikan muihin kissoihin Jerri on jo hieman päässyt tutustumaan ja hienosti on tutustuminen mennyt, vaikka Jerri ei kovin hyvin vielä kissaa osaakaan puhua. Jerri on aikoinaan erotettu emostaan aivan liian nuorena, ja siksi neiti ei aina oikein tiedä miten kissan kuuluu käyttäytyä ihmisten tai toisten kissojen kanssa.

Kotihoitopaikassa on panostettu Jerrin tapakasvatukseen rajoja ja rakkautta- teemalla. Aiemmat huonot tavat mm. näykkiminen on jo melkein kokonaan taakse jäänyttä. Uudessa kodissa tulee kumminkin vielä jatkaa neidin tapakasvatusta ettei vanhat pahat tavat nosta päätään. Tämän takia Jerriä ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.