Jennifer Pawrence

24.08.2022

Alkuperä: Suomi

6.1.2023 Jennifer muutti omaan kotiin yhdessä siskonsa Ellen kanssa.

***

Pentueen pienin ja pippurisin osoitti jo syntyessään vain vähän yli 60 gramman painoisena aikamoista selviytyjäsielua ja aloitti maailman sekä sydänten valloituksen.

10.12.2022

Jennifer Pawrence, eli Viiru riehuu siskojensa kanssa matot rullalle ja leluhiiret karvattomiksi mutta riiviöleikkihetkien jälkeen onkin taas lempeilyn aika. Ja silloin Viiru on aina sylissä, kun semmoinen on vapaana ja saattaapa olla jopa vähän mustasukkainen, jos sylissä on joku siskoista. Viiru on myös mukana kaikessa kodin puuhastelussa ja hammaspesun aikana jalan päällä pesemässä varpaita. Viiru rakastaa korvahierontaa ja syliä ja nauttii siskonsa Kittyn kanssa saunan jälkilämmöistä.

Viiru on tottunut pienten lasten läsnäoloon ja leikittämiseen, mutta ei panisi pahakseen jos omassa kodissa lapset olisivat jo hiukan vanhempia, jotka osaavat paremmin käsitellä kissoja.

Viiru ja siskot ovat tottuneita käsittelyyn, kuten kynsien leikkuuseen. Kaikki pennut ovat herkkävatsaisia, joten sopivaan ruokavalioon tulee kiinnittää huomiota.

Jennifer muuttaisi mieluiten omaan kotiin yhdessä siskonsa Ellen kanssa. Uudessa kodissa voi myös odottaa toinen nuori tyttökissa leikkikaveria. Kissanpentua ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi.