Jemma

Lisätty sivulle: 2008-10-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jemma
20.3.2009 JEMMA MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

LEIKATTU NAARAS, noin 8-9 kk (maaliskuussa 2009)

4.2.2009 Jemman olisi hyvä löytää pian oma koti, sillä sen kotihoitaja on lähdössä reissuun huhtikuussa. Jemma on steriloitu ja kotihoitajan mukaan se on se on kaunis ja erittäin pienikokoinen ja ystävällinen kisuli.

23.1.2009 Jemma on nyt steriloitu ja kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin, vaikkapa jonkun mukavan kissan kaveriksi.

12.1.2009 Onhan Jemma monen mielestä kovin tavallinen raitapaita, mutta varmasti joku onnekas saa tästä neidosta vielä oikein mukavan kissan.

16.10.2008 Sisarukset Jolanda, Jemma, Jolie ja Jeeves odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoidossa Tallinnassa.

Kertomus “4 sisarusta- 3 siskoa ja veli (3kk) Hylätty huvilaan kylmään ja nälkään. Koska isä taitaa olla naapurin siiami-kolli ovat pennutkin erikoiset: hienot ja pitkäjalkaiset, isokorvaiset ja nenäiset.”

Jemma “Tavallisen näköinen, raidallinen, isosilmäinen kissatyttö, ujo ja pelkää melua, mutta sopeutuva. On ystävällinen ja halua istuu sylissä, mutta vaatii rauhallista kohtelua.”

KULUKORVAUS kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi