Jeeves (nyk. Mihku)

Lisätty sivulle: 2008-10-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jeeves (nyk. Mihku)
29.1.2009 JEEVES MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9.5.2009 Jeeves sai nimekseen Mihku. Mihku on ihana ja uskomattaman hauska nuori mies. Reippaampaa ja rohkeampaa kissaa saa etsiä. Mihkulla on kimakka, pieni ja ei niin miehekäs ääni, muistuttaa itse asiassa aikasta lailla Michael Jacksonin kimakkoja ääniä. :)

Mihku otettiin kaikille kaveriksi, mutta toivoin että ystävystyisivät koirani kanssa ja näinhän kävikin. Kaverukset nukkuvat yhdessä ja leikkivätkin. Mihku on muutenkin todella koiramainen kissa. Sitä ei kiinnosta kiipeillä vitriinin päällä tai roikkua verhoissa. Se kuljettelee lelujaan suussaan ja liikkuu muutoinkin mielummin lattialla. Mihku rakastaa vesihanoja ja sen löytääkin usein lavuaarista odottamasta mahdollisia putoavia vesitippoja.

Mihku on ruoan suhteen todella ahne ja syö kaikkea. Kerran jätin suklaapatukan pöydälle hetkeksi ja kukas löytyikään syömästä sitä hurmioitunut katse naamallaan. Ananas on myös aikasta kova juttu. Mihkun pötsin kasvamisen johdosta säännestelen nykyään vähän sen ruokailua.

En uskonnut että sanoisin näin, mutta pakko kai se on: Once you go black, you never come back. ;) Kiitos Rekkurescue, Mihku on ihqu!

Terveisin, Tiina

****

LEIKATTU UROS, noin 6-7kk (tammikuussa 2009)/Vantaalla

26.1.2009 Lisätty uusi kuva (voi kuinka mustan kissan kuvaaminen onkaan hankalaa, varsinkin sellaisen joka tahtoisi koko ajan leikkiä, kehrätä, kiehnätä ja puskea myös kameraa).

11.1.2009 Jeeves on kastroitu ja se on kotihoitajan mukaan oikein ystävällinen sylikissa, joka aina suukottaa ja halaa:) Jeeves on myös tosi isokokoinen jo nyt, joten siitä tulee varmasti oikein komea kolli!

16.10.2008 Sisarukset Jolanda, Jemma, Jolie ja Jeeves odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoidossa.

Kertomus “4 sisarusta- 3 siskoa ja veli (3kk) Hylätty huvilaan kylmään ja nälkään. Koska isä taitaa olla naapurin siiami-kolli ovat pennutkin erikoiset: hienot ja pitkäjalkaiset, isokorvaiset ja nenäiset.

Jeeves on komea pikkukolli ja sillä on vähän erikoisen värinen turkki, sillä vaikka se on musta niin sen juurikarva on vaaleampi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi