Jeannette

11.09.2021

Alkuperä: Suomi

Nuori Jeannette on leikkisä ja kesy tyttökissa, joka etsii kotia jossa olisi reipas nuori kissa leikkikaverina sekä valmiutta mahdollisesti uusiutuvan tulehdussairauden seurantaan ja hoitoon.

13.2.2022

Jeanette on iloinen, leikkisä ja hyvin ihmisrakas 5 kk vanha tyttökissa. Tämä ihana tyttö etsii kotia, jossa olisi nuori kissakaveri päivän erilaisiin leikkeihin, aktiviteetteja keksivät ihmisystävät ja paaaaaljon ihania erilaisia leluja. Jeannette rakastaa ihmisystäviään, ja se haluaa viettää aikaa sylissä ja muutenkin lähellä silloin, kun ei ole keskittynyt leikkimään.

Kun Jeanette syntyi, hänellä oli toisessa takajalassa kampurajalka, joka oli seurausta siitä että Jeanneten emo ei tiineysaikana saanut kunnon ravintoa ja hoitoa, ja muutenkin lähtökohdat olivat huonommat. Vaiva kuitenkin  nyt täysin hoidettu ja ei enää Jeanettea vaivaa.  Jeanettella on myös krooninen peräsuolen tulehdus, jota on hoidettu eläinlääkärikäynneillä ja  antibioottikuurilla, ja tämän vaivan vuoksi Jeanettella on ehdoton erityisruokavalio (gastroruoka) jolla oireet pysyvät kurissa. On kuitenkin tiedostettava, että tämä voi vaivata tyttöstä vielä myöhemmin ja eläinlääkärikäynteihin ja hoitoon on syytä varautua uudessa kodissa.

Jeanette on tottunut olemaan lasten kanssa, joten se sopii hyvin lapsiperheeseen. Emme luovuta Jeannettea vapaana ulkoilevaksi, emmekä kodin ainoaksi kissaksi.