Jax (nyk. Simppa)

Lisätty sivulle: 2011-11-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jax (nyk. Simppa)
16.12.2011 JAX MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

27.1.2012 Tässä olisi pari kuvaa liitteenä Simpasta ( Jax) sekä Pörristä. Niistä on tullut niin läheiset veljekset kuten kuvistakin huomaa.

****

UROS, n. 3,5 kk (joulukuussa 2011) /Helsingissä

11.12.2011 Jax on ollut nyt viikon luonani kotihoidossa ja herra on osoittautunut oikein sympaattiseksi touhottajaksi.

Kaksi ensimmäistä päivää Jax oli peloissaan ja hakeutui sohvan taakse piiloon sekä hoitomammaa että muita hoitokissoja, vaikka nämä olivat Jaxille tuttuja. Mutta muutos oli pikkuiselle niin iso, että tututkin kissat olivat pelottavia.

Jax saikin pari päivää erityishuomioita, yllin kyllin silityksiä ja sylityksiä ja Jax reipastuikin hurjasti. Nyt kun menen hoitohuoneeseen tulee Jax juosten minua vastaan, kehrää, puskee ja heittää kuperkeikkoja jaloissani. Tämä pikkukolli on hyvin ihmisrakas ja kaipaa ihmiseltä paljon huomiota ja silityksiä.

Jax kaipaisi rauhallista aikuista kotia, jossa elämänmeno olisi jo tasaantunut uomiinsa, sillä muutoksista tämä herkkä kissa tuppaa stressaantumaan. Kotona voisi olla kiltti kissakaveri seurana, mutta Jax saattaisi pärjätä myös ainoana silmäteränä. Herkkyytensä vuoksi Jax ei sovellu lapsiperheeseen.

7.12.2011 Hipsutin, Hopsu ja Jax tulivat Suomeen kotihoitoon. Jax on kolmikosta ujoin, mutta tykkää ihmisistä ja rapsutuksista.

17.11.2011 Jax ja Lux ovat valkoiset sisarukset Tallinnassa kotihoidossa.

Kotihoitajan mukaan ne ovat vielä hiukan ujoja. Pentue on alunperin hylätyn mielisairaalan alueelta ja mustavalkoinen pentu sai kodin Virosta.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.