Jättis (nyk.Oliver)

Lisätty sivulle: 2011-11-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jättis (nyk.Oliver)
16.12.2011 JÄTTIS MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

24.9.2012 Hei vaan! Hyvin meillä menee. Oliver ja Pippa on hyviä kavereita ja Oliver erityisen leikkisä poika. Arka Oliver vähän on, mutta antaa silittää ja
käsitellä, mutta sylissä ei pysy ku pienen hetken, ennen kuin kiireesti loikkaa pois. Liitteenä myös muutama kuva.

****

UROS, noin 3kk (marraskuun lopussa 2011) kotihoidossa Helsingissä

25.11.2011 Jättis, Äksy ja Höpsis ovat syntyneet elokuussa helsinkiläisen päiväkodin ulkovarastoon. Pentujen emo on pitkäkarvainen kaunotar. Emo ja pennut ovat siirtyneet Rekku Rescuelle kotihoitoon lokakuussa. Alussa pennut olivat kovin sähikäisiä ja ihmiset hurjan pelottavia pikkuisten mielestä, mutta nyt kaikki on toisin.

Jättis on nimensä mukaisesti iso ja todella komea ja upean värinen kolli. Jättis rakastaa pikkukissan tapaan leikkimistä ja painimista siskojensa kanssa ja tietenkin ruokaa. Hoitomamma saa silitellä ja sylitellä Jättistä mielin määrin ja hoitotoimenpiteetkin mm.kynsienleikkuu sujuu hienosti. Vierailijoita alkuun hieman ujostellaan ja saattaa pieni sähinäkin kuulua,jos turhan nopsaan meinaa Jättistä silittää. Mutta leikin varjolla saa vieraskin Jättistä lopulta silittää ja ottaa syliin. Jättis tahtoo itselleen rakastavan kodin ja olisi mahtavaa,jos kotoa löytyisi kissakaveri paineihin mukaan :)

Pennuista on lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.