Jasse

01.05.2022

Alkuperä: Viro

18.3.2023 Jasse muutti kaverinsa Eetun kanssa omaan yhteiseen kotiin.

 

Jasse on alussa varautunut mutta rentoutuessaan silityksiä ja rapsutuksia hakeva kollipoika, joka etsii kotia yhdessä kaverinsa Eetun kanssa. 

20.2.2023

Jasse tuli kaverinsa kanssa Rekuille kodinvaihtajana etsimään uutta kotia. Jasse on nuori kollikissa, joka aluksi on hyvin varautunut vieraita kohtaan ja silitysyritykset saattavat saada sähinää vastaukseksi. Kun Jasse tutustuu paremmin ihmiseen, siitä kuoriutuu oikea “puskutraktori” joka tykkää kovasti rapsutuksista. Mikään sylikissa Jasse ei kuitenkaan ole, mutta hakee kyllä ihmisen huomiota puskemalla kovasti, erityisesti ruoka-aikana. Jasse tykkää seurailla pihan lintulaudan elämää välillä säksättäen ja nukkua pehmeässä sängyssä.  

Kissoihin tottunut koira tulee Jassen kanssa hyvin juttuun, kunhan pitää sopivan etäisyyden ja leikki-ikäisen pojankin rapsutukset kelpaavat, kunhan on rauhallista ja tiedä vaikka ajan kanssa Jassesta kehittyisi “kunnon sohvaperuna” ihmisen kaveriksi. Liian hurjaa menoa Jasse kuitenkin katselee mieluiten sopivasta piilosta, vaikka välillä kuitenkin kaverinsa Eetun kanssa itse laittaa matot rullalle ja lelut lentämään. Jasse etsii kotia yhdessä Eetun kanssa tai vaihtoehtoisesti kotia, jossa olisi kiva samanikäinen kollikissa kaveriksi. Lapsiperheeseen Jasse sopii, kunhan lapset ovat jo vähän isompia, ja tottuneita kissoihin.