Jasper

Lisätty sivulle: 2014-10-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jasper
20.10.2014 Jasper muutti ainoksi kissaksi Järvenpäähän.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä

7.10.2014 Jasper on ensimmäisten hoitopäivien perusteilla kovin ihmisrakas ja sosiaalinen löytökolli, vaikka alkuun hieman jännittääkin ovesta kulkijoita. Omistaa veikeän naamakuvioinnin! Jasper on kova kehräämään ja pyörimään jaloissa silityksiä kerjäten. Tämä muhkea kolli kaivannee rauhallista aikuiskotia (pelkää kovia ääniä), jossa saa seurustella ihmisten kanssa ja tarkkailla maailmanmenoa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.