Jasmine (nyk.Jade)

Lisätty sivulle: 2012-08-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jasmine (nyk.Jade)
10.9.2012 JASMINE MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN YHDESSÄ SISKONSA TUHKIMON KANSSA

****

NAARASPENTU, noin 3kk (elokuun lopussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

3.9.2012 Jasmine on reipas, rohkea ja seurallinen. Se ilmoittaa kimeän määrätietoisesti miukumalla, kun haluaa jotain eli ruokaa tai rapsutuksia. Ruokahalu Jasminella on selvästi kunnossa. Kehräys käy melkein tauotta ja ihminen on tutkittava tarkoin mm. lahkeen ja hihan sisään kaivautuen. Kuka tahansa saa nostaa syliin, mutta tämä vipeltäjä ei kauaa malta paikoillaan pysyä. Hoitohuoneesta on kova hinku päästä tutkimaan maailmaa.

1.9.2012 Jasmine saapui Suomeen kotihoitoon. Uusia kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin hieman neitiin tutustuu.

27.8.2012 Jasmine on nyt kotiinlähtökunnossa ja onkin saapumassa Suomeen kotihoitoon lauantaina 1.9. Upeinta toki olisi, jos pikkuneiti pääsisi suoraan omaan kotiin

7.8.2012 Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Ariel, Jasmine, Erik ja Aladdin on kissapentue Tallinnasta. Niiden emo on selvästi ollut kotikissana. Emo löysi suojaisan paikasta hylätystä talosta ja synnytti pennut sinne. Kissoilla kävi hyvä tuuri ja pääsivät kaikki kotihoitopaikkaan.

Kaikki pennut ovat iloisia ja reippaita sylikissoja. Ne tykkäävät myös muista kissoista.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.