Jaska

01/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Jaskasta ei oteta tällä hetkellä enää kyselyitä vastaan.

****

Jaska on varovaisen rohkea nuori kollipoika, joka etsii loppuelämän kotia ainoana kehruuttajana.

6.10.2020

Jaska on arviolta alle 1-vuotias kollipoika, joka saapui Rekuille etsimään kotia sisarustensa kanssa. Alussa Jaska oli arka ja varovainen, ja suuri maailma pelotti poikaa kovasti. Päästyään jyvälle kotikissana olon hyvistä puolista, kuten täydestä ruokakupista ja pehmoisesta pedistä, Jaskasta kuoriutui ihmistä rakastava sylikissa. Jaskan lempipuuhaa on ihmisen sylissä köllöttely, rapsutusten vastaanotto ja silloin tällöin vauhdikkaat pallopelit. Jaska antaa leikata kynnet ja putsata korvat kauniisti, mitä nyt on hieman kärsimätön.

Muista kissoista Jaska ei pidä, joten Jaskalle etsitään kotia, jossa se saisi paljon syliä, huomiota ja leluilla aktivointia. Kodissa olisi hyvä olla kissakokemusta, sillä Jaskalla on taipumus vielä näykkiä välillä, kun se haluaa joko ruokaa tai rapsutuksia. Tämän vuoksi se ei myöskään sovellu pienten lasten perheeseen. Kodin tulisi olla myös aika rauhallinen, sillä Jaskaa jännittää uudet asiat, esimerkiksi kahisevat vaatteet ja kengät.

Summary in English

We are no longer accepting inquiries about Jaska

****

Jaska is less than one year old kind boy, who is looking for a home as a only pet. He loves attention and petting, as well as the occasional moments of playing with balls. Jaska is looking for a peaceful home with no small children. It would also be good if the new owner has some cat experience, as Jaska might still bite gently sometimes if he wants food or attention.