Jarre (nyk. Minttu)

Lisätty sivulle: 2013-07-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jarre (nyk. Minttu)
3.8.2013 Jarre muutti omaan kotiin Turkuun kahden koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

14.8.2013 Nyt Minttu on jo yksi koirista. Yhteistä leikkitapaa Minttu ja koirat eivät ole vielä oikein keksineet, mutta yritys on kova molemminpuolin. Kova ruokahalu tytöllä on koirienkin kipoista meinaa ruuat välillä hävitä väärään suuhun. :)

Minttu kokeili jo valjaita ja tutustui ulkoilmaan parvekkeen välityksellä. Minttu viihtyi ulkona ja lähti heti rohkeasti tutkimaan uutta ympäristöä. Minttu on nyt täysin kotiutunut perheeseemme.

8.8.2013 Nykyiseltä nimeltään Minttu vaihdoimme hiukan tyttömäisempään nimeen:) Meillä on lähtenyt sujumaan tosi hyvin. Ensimmäisinä päivinä Minttu sihisi/ murisi koirille, mutta nyt koirat saavat jo pusutella ja pestä Minttua. Uskoisin, että muutamassa viikossa ovat jo huippu hyviä kavereita. Minttu on muutenkin kotiutunut tosi hyvin. Tyttö on tosi rohkea ja aika mahtava pakkaus. Mintun hauskoihin harrastuksiin kuuluu mm. hiekanheitto vessasta ulos ja veden läikyttäminen pitkin lattioita. :D Ei sanalle on tullut jo käyttöä muutamaan otteeseen.

Minttu on tosi leikkisä ja viihtyy mielellään sylissä silityksiä vastaanottaen. Minttu pitää myös erittäin paljon tähyilystä kiipeilypuun päällä. Ruoka maistuu hyvin Mintulle. Parasta on se, että Minttu ei ole missään vaiheessa stressannut tai pelännyt oikeastaan koiria. Alussa oli vähän jännitystä ilmassa, mutta nyt on vain tosi kiinnostunut, mutta vähän vielä tosin jännittää. Minttu sopii perheeseemme paremmin kuin hyvin. Kynnet jo leikkasin ja hampaat pesin, kaiken antoi tehdä kiltisti. Minttu on oikea kehräyskone. :) Tässä ensimmäisen viikon kuulumisia meiltä.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vkoa. Luovutus aikaisintaan 18.7, kotihoidossa Helsingissä

1.8.2013 Jarrea ollaan menossa katsomaan. Lähipäivinä on sivuillemme tulossa uusia pentuja koteja etsimään.

Kuulumisia kotihoidosta:

22.7.2013 Jarren transformaatio on edelleen meneillään… nyt veikkailuissa on savu-raita lopputulos. Ihana Jarre ei enää jaksa ihmisiä juuri jännittää vaan lähtee heti leikkiin mukaan, jos joku jaksaa narua heilutella :) Hurja muutos pienestä arkalaisesta kuperkeikkoja tehtailevaksi temppukissaksi! Ihastuttava nuori neito odottaa sitä oikeaa kotia, johon mieluiten tietenkin lähtisi yhdessä Noppa-veljen kanssa :) Ihan pienten lasten perhe ei ole se oikea osoite Jarrelle ja NoppaToppalle.

16.7.2013 Pienestä karvapallosta on sukeutumassa sulavalinjainen kaunotar! Herttainen Jarre-tyttönen on muuttamassa väriä, alta pilkoittaa vaalea alusvilla ja raidoitusta alkaa tulla näkyviin. Edelleen menee muiden mukana ja pujahtelee päivisin hälinässä karkuun. Illan tullen kuitenkin kehräilee ja nauttii läheisyydestä täysin siemauksin!

4.7.2013 Pieni mustanruskea nappisilmä saapui yhtenä kolmikosta kotiimme 7.6. Kaunis ja leikkisä, mutta vielä kuitenkin aran puoleinen Jarre seurailee mielummin kavereiden mallia, kuin johtaa tätä villiä kolmikkoa. Rohkean Pekan seurassa leikki vapautuneesti, mutta varautuneemman Nopan seurassa lähtee helposti mukaan piileskelemään. Jarre tykkää paijailusta illan seesteisinä hetkinä ja kehräilee todella tyytyväisenä, joten aivan ihanan kainaloisen tästäkin pienestä otuksesta saa!

Jarre arkailee vielä lapsien silitysyrityksiä, mutta leikkii kuitenkin mieluusti myös lasten kanssa. Ajan kanssa varmasti sopeutuu kaikenlaisiin koteihin. Pörröinen Jarre katselee uteliaana maailmaa ja odottelee tulevaa kotia, jossa olisi rohkea kissakaveri tukena ja turvana. Jarre lähtisi varmasti todella mieluusti uuteen kotiin myös yhdessä ystävänsä Pekan kanssa :)

NoppaToppa ja Jarre ovat sisaruksia ja lähtöisin Varsinais-Suomesta. Heillä on seuranaan pari viikkoa nuorempi ottosisar Pekka :)

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.