Jari Sillanpää

Lisätty sivulle: 2012-12-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jari Sillanpää
9.1.2012 JARI MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

LEIKATTU UROS, arviolta 1-3v, kotihoidossa Helsingissä

28.12.2012 Jari Sillanpää on komea ja salskea aikuinen poikakissa joka löytyi roskakatoksesta kylmissään ja nälissään. Jari on todella sympaattinen, ihmisrakas ja hötkyilemätön kolli joka sietää pentu-kämppiksensä hösellystä kärsivällisen ystävällisesti ja intoutuu silloin tällöin painimaan päänsä kokoisen pentusen kanssa tai viskomaan lelu-rottaa ympäri hoitohuonetta. Tärkeintä elämässä ovat kuitenkin hellyttelyhetket tuttujen ja vähän vieraampienkin ihmisten kainalossa sekä ruokalautasen perusteellinen tyhjentäminen. Talvisen seikkailunsa jäljiltä Jarilla on vielä kovin kuivat anturat, joita korjataan hoitovoiteella, sekä pohjaton nälkä, vaikka menetetty paino onkin jo saatu palautettua…

Jari sopisi niin toisen kissan kaveriksi kuin perheen ainokaiseksi, ja muutenkin herran toivomukset kodin suhteen tuntuvat varsin vaatimattomilta: lämmin peti, maittava ruoka sekä yllinkyllin rapsuttelua.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.