Jare (nyk. Kasper)

Lisätty sivulle: 2014-03-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jare (nyk. Kasper)
17.4.2014 Jare sai kodin Helsingistä Väinö-kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.4.2014 Pääsiäinen on ohi ja Kasper (ennen “Jare”) on hyvin kotiutunut uuteen kotiin. :) Ensimmäisen päivän Kassu vietti makuuhuoneessa, mutta onnistui pian itse saamaan oven auki jonka jälkeen ei olla enää raaskittu Väinöä ja Kasperia erottaa toisistaan. Pojat tulivat heti toimeen keskenään, mitä nyt Väinö vähän alkuun katseli, että mitä toi kakara täällä tekee. Kerran sähähti ekana tutustumispäivänä, kun Kassu oli vähän turhan iholla.

Kasper ei hetkeäkään jännittänyt Väinöä, vaan oli samantien tutustumassa ja tämän jälkeen on seurannut isompaa kaikkialle. Ensimmäiset kaksi päivää ihmiset olivat pelottavia, ja oli hyvä pitää vähintään metrin turvaväli. Nyt kehrää kuin pieni moottori kun rapsuttelee ja sylissäkin pystyy olla. Välillä tulee itsekin jo hakemaan huomiota. Erityisesti aamuisin heti heräämisen jälkeen pikkuherra pörrää jaloissa aivan innoissaan ja kiipeää pöydille ihmisen tasolle rapsutusten perässä. :)

Vieraatkaan ihmiset eivät ole aivan ylitsepääsemättömiä, kuhan ei ole heti käsi ojossa menossa pentua kohti. Eilen Tonin vanhemmat olivat käymässä, jolloin Kassu oli ensimmäiset puoli tuntia piilossa. Tämän jälkeen herra tuli samaan huoneeseen ja kiipesi raapimapuun korkeimmalle tasolle katselemaan meidän ruokailua ja rentoutui. Antoi jopa siellä vieraiden käydä rauhassa moikkaamassakin. Tänään on kaveria käymässä, ja vaikka äänentaso on melko kova, Kasper leikkii sohvan vieressä ihan mielellään.

Myös ruoka maistui heti ekasta päivästä alkaen. Ainoastaan pientä nuhanpoikasta näyttäisi olevan. Kasper aivastelee satunnaisesti muutaman kerran päivässä. Olen kohta soittelemassa eläinlääkärille Väinölle rokotusaikaa, niin kyselen vielä sieltä Kasperistakin. :)

***

Leikattu uros, noin 6 kk (synt. 9/2013

Kuulumisia kotihoidosta:

3.4.2014 Jare on kotiutunut hoitopaikkaan mukavasti ja hoitoväki onkin jo tuttuja ja heidän seurassa ei tarvitse jännittää. Vieraat ihmiset vielä pikkuisen Jareä pelottaa, mutta pojan uteliaisuus voittaa pelon ja Jare reippaasti tutkaileekin vieraita pienen matkan päästä. Kun vieraat on pidempään käymässä niin Jare rentoutuu ja uskaltaa tulla tekemään tuttavuutta.

27.3.2014 Jare on elänyt alkuelämänsä ilman kunnollisia ihmiskontakteja, joten pikkupoikaa vielä hieman jännittää uudenlainen elämä. Jare on oikein utelias ja tykkää tarkailla kotihoitajien tekemisiä. Syliinkin Jaren saa ottaa, mutta vapaaehtoisesti siihen ei vielä tulla. Jare tarvitsee siis vielä aikaa kesyyntyäkseen, sekä reippaan kissakaverin itselleen. Jarea ei luovuteta lapsiperheeseen.

Jare on boxikuvassa etummaisena.

Jare, Henrik ja Tiihonen tulivat Rekkujen hoitoon Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.