Jane (nyk. Jade)

Lisätty sivulle: 2011-10-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jane (nyk. Jade)
29.10.2011 Jane sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.4.2015 Meillä menee oikein hyvin ja kissat (Jade ja Milo) tulee toimeen keskenään. No joka päivä nyt jotkut painit on otettava. Käytiin eläinlääkärissä vähän aikaa sitten ja Milo on perusterve kissa ja painaa nyt 4,7kg. Jaden kaihi ei onneksi ole edennyt, mutta hieman talvivarantoja oli kerännyt, koska vaaka näytti 6.1kg. Noh, ainakin kilo on karvaa:)

Milo on todella vilkas, utelias ja itsesuojeluvaistoa ei juuri löydy. Aina jotain sattuu ja tapahtuu. Milo on esim rikkonut keittiön sälekaihtimen, makkarin sälekaihtimen ja teki uuteen suihkuverhoon heti pari reikää. Ei sille voi kuitenkaan pitkään olla vihainen. Milo on sellainen mamman poika. Se nukkuu aina minun kainalossa tai sylissä. Se seuraa minua joka paikkaan ja jopa käy suihkussa minun kanssa. Se istuu pesukoneen päällä ja odottaa, että tulen suihkusta ulos. Herään usein aamulla siihen, kun Milo putsaa mun kasvoja tai hiuksia. Se myös rakastaa pestä Jadea ja Jadella onkin komea vesikampaus Milon käsittelyn jälkeen.

Nyt odotellaan, että ilmat paranee, niin päästään maalle. Viime kesänä oltiin mökillä aina, kun mahdollista. Siellä kissat saa olla ulkona melkein koko päivän.

***

3.10.2011 Jane on puolipitkäkarvainen noin 1,5 vuotias leikattu tyttökissa hoitokodissa Tallinnassa. Jane on hyvin leikkisä, aktiivinen ja kaunis tyttö. Jane pitää toisita kissoista. Jane on itsekin vielä “pentu”.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi