Jalmari

Lisätty sivulle: 2009-04-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jalmari
13.6.2009 JALMARI SAI KODIN TURUSTA KAHDEN KISSAN KAVERINA

****

LEIKATTU UROS

4.5.2009 Jalmari on kotihoidossa Turussa. Jalmari tulee hienosti toimeen kotihoitopaikan kissojen kanssa, yhteisleikit ja yhteisnukkuminen ovat Jalmarin mieleen. Koiraan Jalmari suhtautuu tottuneesti. Jalmari sopii siis kissa- ja koiraperheeseen. Jalmarin iästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta tuskin se kovin iäkäs poika on. Jalmari on mahtava kissa, kiltti, puhelias ja leppoisa. Jalmari taitaa olla varsin älykäs kaveri, se osaa mm. avata oven hyppäämällä kahvaa vasten. Verkotetulta parvekkeelta Jalmari mielellään katselee maailman menoa. Luultavasti Jalmari kulkisi rohkeasti ja mielellään ulkona valjaissakin. Ihmisarka Jalmari ei ole vieraitakaan kohtaan, päinvastoin kehräyksiä satelee, kun Jalmaria hieman leuan alta rapsuttaa.

26.4.2009 Jalmari on kilttiluonteinen kastroitu kotikissa. Väritykseltään Jalmari on ruskea-mustaraitainen, valkoinen salmiakkikuvio rinnassa. Jalmari on löydetty Porin Impolasta ja tuotu Porin löytöeläinkotiin 5.4.2009.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissalla on oma rokotuskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.