Rommi

29.06.2017

Alkuperä: Suomi

Rommi on ihmisrakas neitikissa, joka etsii loppuelämän kotia siskonsa Jallun kanssa.

 

Emme ota tällä hetkellä enempää kyselyitä siskoksista

2.9.2021

Rommi saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin kesäkuun alussa yhdessä Jallu-siskonsa kanssa. Rommi on sisaruksista rohkeampi ja suhtautui uuteen ympäristöönsä innolla tutkien. Rommi on myös hyvin ihmisläheinen ja tykkää seurata kotihoitajan perässä sekä “auttaa” parhaansa mukaan askareissa.

Rommi rakastaa korkeita paikkoja ja yrittääkin hypätä ja kiivetä mihin ikinä pääseekään. Muutaman kerran Rommi on yllättänyt kotihoitajan myös hyppäämällä olkapäälle tai selän päälle. Ihmisen syli on Rommin suosikkipaikkoja ja siihen pitää päästä monta kertaa päivässä nukkumaan. Suosikkileluiksi ovat nousseet kaikki kodin pikkuesineet, joihin ei saisi oikeastaan koskea. Myös pienet pallot sekä hiiret ovat olleet Rommin mieleen. Siskon kanssa juoksuleikit maistuvat etenkin aamu -sekä iltaruuan jälkeen.

Romm antaa hienosti nostaa sekä käsitellä itseään, mutta kaikista pakotteista ei hänkään pidä. Kynsien leikkuu sujuu yleensä hienosti rauhallisissa tilanteissa esim. Rommin nukkuessa sylissä. Rommi sekä Jallu etsivät yhdessä rauhallista aikuiskotia, jossa olisi aikaa myös kissojen aktivointiin. Sijaiskodissa on Rommi kanssa harjoiteltu valjaiden käyttöä ja neiti saattaiskin rohkean luonteensa vuoksi tykätä valjasulkoilusta.