Rommi

29.06.2017

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Rommi on ihmisrakas neitikissa, joka etsii loppuelämän kotia siskonsa Jallun kanssa.

 

2.9.2021

Rommi saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin kesäkuun alussa yhdessä Jallu-siskonsa kanssa. Rommi on sisaruksista rohkeampi ja suhtautui uuteen ympäristöönsä innolla tutkien. Rommi on myös hyvin ihmisläheinen ja tykkää seurata kotihoitajan perässä sekä ”auttaa” parhaansa mukaan askareissa.

Rommi rakastaa korkeita paikkoja ja yrittääkin hypätä ja kiivetä mihin ikinä pääseekään. Muutaman kerran Rommi on yllättänyt kotihoitajan myös hyppäämällä olkapäälle tai selän päälle. Ihmisen syli on Rommin suosikkipaikkoja ja siihen pitää päästä monta kertaa päivässä nukkumaan. Suosikkileluiksi ovat nousseet kaikki kodin pikkuesineet, joihin ei saisi oikeastaan koskea. Myös pienet pallot sekä hiiret ovat olleet Rommin mieleen. Siskon kanssa juoksuleikit maistuvat etenkin aamu -sekä iltaruuan jälkeen.

Romm antaa hienosti nostaa sekä käsitellä itseään, mutta kaikista pakotteista ei hänkään pidä. Kynsien leikkuu sujuu yleensä hienosti rauhallisissa tilanteissa esim. Rommin nukkuessa sylissä. Rommi sekä Jallu etsivät yhdessä rauhallista aikuiskotia, jossa olisi aikaa myös kissojen aktivointiin. Sijaiskodissa on Rommi kanssa harjoiteltu valjaiden käyttöä ja neiti saattaiskin rohkean luonteensa vuoksi tykätä valjasulkoilusta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Rommi

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.