Jake

Lisätty sivulle: 2012-06-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jake
6.7.2012 Jake muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia kodista:

6.1.2015 Jaken kanssa menee ihan hyvin. Jake ja kissa kaveri Misu on aikamoisia riiviöitä. Verhoissa roikutaan ja juostaan kilpaa ymäpäri asuntoa. Suuhun menee lähes mikä vain leivästä pinaatin lehtiin. Jake on ihmisläheinen ja makoilee mielellään ihmisten vieressä. :)

10/2013 Meillä menee hyvin. Jake tosin on edelleenkin riiviö. Tulee kyllä hyvin toimeen toisen kissamme kanssa ja tykkää kun on kaveri, jonka kanssa touhuta. Jake syö edelleen kaiken minkä suuhunsa saa ja oppi jopa avaamaan jääkaapin oven. Leikkaamisen jälkeen Jake rauhoittui vähän, mutta sitä ei kauaa kestänyt. Onneksi saa nyt purkaa energiaansa kissakaverin kanssa. Erityisesti Jake tykkää hyppiä korkeisiin paikkoihin ja olla siellä (esim vessan oven päälle). Varsinainen epeli :) Liitteenä muutama kuva.

15.7.2012 Hei! Jake on kotiutunut meille hyvin. Jo heti ensimmäisenä iltana tuli syliin kehräämään ja riehui ympäri asuntoa. Jake on pieni riiviö ja haluaa koko ajan saada huomiota. Jake syö hyvin ja osaa myös olla yksin. Kaikki on sujunut hyvin! :) T. Tia ja Tatu

***

Urospentu, noin 2kk (kesäkuussa 2012), hoidossa Tallinnassa

Huom! Luovutus 3kk iässä kesäkuun lopussa.

11.6.2012 Kotihoitajan kertomaa: 2 aivan upeaa siiamilaista tyttöpentua-siskoa (Jolene & Yolanda) ja heidän musta veli Jake ovat etsimässä rakastavaa kotia. Löydettyy emon kanssa. Emo on kiltti kotikissa,pennut ovat kilttejä ja herkkiä. Ikää vasta 2kk, juuri rokotettuja. Valmiita lähtemään omaan kotiin kesäkuun lopussa. Siihen saakka saavat varttua emon hellässä hoivassa. Kaikki 3 ovat hyvin rohkeita ja ihmisläheisiä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.