Jaime

Lisätty sivulle: 2011-09-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jaime
22.11.2011 Jaime muutti omaan kotiin Keravalle.

***

Kuulumisia kodista:

9.8.2013 Jaimella on kaikki hyvin. Iso poika, joka haluaa olla mukana kaikessa tekemisessä :) Mukana kuva.

1.8.2012 Jaimesta on kasvanut iso poika, joka jaksaisi leikkiä tuntikausia leluilla, meiltä leikittäjiltä loppuu virta ensin. Uusi lempipaikka torkkua on vessan lavuaari, jossa on hyvä röhnöttää.

29.2.2012 Hyvin on mennyt Jaimen kanssa. Jaimesta on kasvanut maailman ihanin ja rakkain kisu. Jaime haluaa olla kaikessa menossa mukana, lempipuuhaa on auttaa tiskaamisessa, yrittää aina antaa meille suihkun samalla:D Jaime rakastaa leikkiä hiirillä ja juosta pallon perässä. Onneksi otimme Jaimen perheemme jäseneksi, on vienyt meidän sydämet. Tässä vielä kuva unisesta Jaimesta <3

***

Urospentu, noin 5kk (marraskuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

18.11.2011 Ihana ja reipas Jaime odottaa edelleen omaa kotia, kuten sanottu tämä suloinen kollipoika voisi viihtyä myös lapsiperheessä, sillä on niin reipas tapaus!

24.10.2011 Lisätty kuvia :)

14.10.2011 Lisätty uusia kuvia rennosta Jaimesta. Jaime kävi kollikaverien kanssa tehosterokotuksella ja eläinlääkärikin ihastui tähän pikkukolliin ja uskoi, että Jaime pärjäisi varmasti hienosti myös lapsiperheessä kun on niin mukava ja reipas. Kotihoitaja kertoo: “Jaime on kolli, jolla on pilkettä silmäkulmassa ;) Tämä kissa se jaksaa kehrätä ja melkein saa solmuun pistää, ja poika vain nauttii.”

4.10.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Jaime on herttainen pikkukolli, joka tykkää silityksistä. Jo pelkkä katse ja lempeä puhe saa tämän hurmurin kehräämään ja leipomaan tassuillaan. Jaime on samassa hoitopaikassa Benjen, Robb ja Bran kanssa ja tulee näiden kanssa hienosti toimeen. Jaime saattaisi viihtyä myös ainoana kissana.

1.10.2011 Jaime tuli Suomeen kotihoitoon ja on samassa paikassa Branin, Benjenin ja Robbin kanssa.

15.9.2011 Kotihoitajan kertomaa: On syntynyt kissalaumassa hylätyssä talossa Tulika katulla. Se on vaarallinen paikka, joka päin on kova liikeenne ja tämä onkin ainoa eloon jäänyt pentu. Ja on ihmeellistä, että se on niin super ystävällinen ja suopea, tuli heti viereen ja alkoi puskea päätää ja kaipasi silityksiä, tuli syliin. Erittäin rauhallinen ja tarkkavainen, ei pelkää isoja kissoja eikä koiraa, käyttäytyy ihan kuin olisi aikuinen.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.