Jaguar

Lisätty sivulle: 2012-12-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jaguar
5.1.2013 Jaguar sai kodin Jyväskylästä

***

Kuulumisia kodista:

8.1.2013 Ihan hyvin on mennyt Jaguarin kanssa. Kissat tulevat hienosti toimeen keskenään, nukkuivat viimeyönä Sepin kuljetuslaatikossa yhdessä läjässä. Jagu syö ja juo hurjasti ja hiekkalaatikkokin kelpasi heti. Ihmisiä tuo vielä vähän varoo ja suhisee, mutta on kokoajan rohkeampi.

***

Leikattu urospentu, noin 5kk (joulukuussa 2012)

11.12.2012 JAGUAR on hellyttävä 5-kk hopeapilkullinen kissanpentu, kaunis kuin karkki. Jaguar nauttii silityksistä ja se saa pojan hyrinämoottorin hyrisemään. Jaguar oppii luottamaan todella nopeasti ja leikkii todella nätisti veljensä NAPSUN kanssa sekä osaa viihdyttää myös itse itseään leluhiirillä tehokkaasti. Loistava persoona. Jaguar on oppinut kaikki hyvät syli/kotikissan tavat veli Napsulta, kuka pääsi hoitoon paljon aikaisemmin. Hänkin tykkää nukkua kainalossa ja pysyy siinä pitkään onnellisen oloisena. Veljeksien touhuja ei voi katsoa nauramatta, poikia ei voi katsoa ja olla huonolla tuulella. Molemmat ovat erittäin kauniit ja leikkisät -ihanat molemmat. Hauskat, sisäsiistit ja hellyydenkipeät kehrääjät-pikkutiikerit. Todella mainiot lemmikit, jotka tuovat takuuvarmasti uudelle perheelle paljon rakkautta ja iloa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.