Jagen

Lisätty sivulle: 2017-10-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jagen
27.1.22017 Jagen sai kodin Vantaalta.

***

Urospentu, leikattu, synt. 7/2017, kotihoidossa Nurmijärvellä

19.10.2017 Jorah, Davos, Bronn ja Jagen ovat löytyneet emonsa kanssa Häijäästä noin kahdeksan viikon ikäisinä. Kukaan ei tätä kissaperhettä kysellyt paikallisesta löytölästä, joten ne siirtyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan kesyyntymään. Pojat olivat eläneet ensimmäiset viikkonsa vailla ihmiskontaktia, joten ne olivat hyvin arkoja, sähisivät ja pinkoivat karkuun ihmisen lähestyessä.

Poikien arkuuden takia ne päätettiinkin erottaa toisistaan ja niinpä Jagen ja Bronn muuttivat yhdessä toiseen hoitopaikkaan.

Jagen on harmaavalkoinen pitkäkarvainen leikattu poikakissa. Se on muutoin sosiaalinen ja tulee viereen nukkumaan, mutta koskettelusta se ei ole vielä oppinut pitämään. Ruoka-aikana poikaa silittää, mutta muuten tämä puoli vaatii vielä harjoitusta. Jagen on kova juttelemaan, suloisia ”purr” -ääniä kuuluu vähän väliä ja ruoka-aikana se ilmoittaa selkeästi, että kotihoitajan olisi laitettava herkkuja kuppiin ja äkkiä! Pojat söivät aluksi hyvälaatuisia teollisia kissanruokia, mutta nykyään kelpaa lähes yksinomaan raakaruoka.

Jagen saattaa sähähtää säikähtäessään esimerkiksi nopeasti eteensä ilmestyvää ihmistä. Jagen on tottunut asumaan koiran kanssa, eikä se pelota, paitsi jos koira yltyy leikkimään. Yhteiselo sujuu myös muiden kissojen kanssa.

Jagen lähtee mielellään uuteen kotiin veljensä Bronnin kanssa, tai kotiin, jossa odottaa leikkisä ja energinen painikaveri. Aikuinen, rauhallinen koti olisi Jagenin mieleen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.