Jaffa

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jaffa
11/2006 JAFFA JA ARTTURI SAIVAT YHTEISEN KODIN OULUSTA

****

UROS noin 5kk (elokuussa 2006)

Kolmen kuukauden ikäinen pieni Jaffa-poika etsii omaa rakastavaa kotia. Tällä hetkellä Jaffa on kotihoidossa Helsingissä.

Artturi, Cola ja Jaffa saapuivat samaan kotihoitopaikkaan heinäkuun 2006 puolessa välissä: “Reippaita kissanpentuja. Artturilla tapana tulla istumaan pissalle tai/ja kakalle hiekka-astiaan kun astiaa siivoan. Leikki maistuu. Samoin ruoka. Aluksi ihmettelin kuinka vesikupissa saa pysymään veden kun se aina juostiin nurin mutta nyt on ruvennut pysymään pystyssä :-) . Tutustuivat jo Lulu-koiraankin, 5 kiloinen kiinanharjakoira. Aluksi oli karvat pystyssä mutta parin minuutin päästä jo nuuskimassa koiraa “mikä tämä on”?”

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 15.8.2006: Kuulumisia Artturin ja Jaffan suusta: Aamulla mau-umme kun kuulemme, että emäntä herännyt jos olemme omassa huoneessa ovi kiinni. Muuten ryntäämme vastaan :-D . Ruoka maistuu ja kasvamme kovasti kovaa vauhtia. Pakkanen on tutkittu, vähän tassuja kylmäsi. Saimme ison kiipeilypuun ja siellä on kiva olla. Tykkäämme toistemme seurasta mutta pärjäämme varmaan yksinkin kunhan kanssamme leikitään. Emäntä ei oikein tykännyt kun seinältä haimme pureskeltavaksi kuivakukkia. :- Kyniä on myös kiva pyörittää pitkin pöytiä ja lattiaa.

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 5.12.2006: Hei, Tässäpä Artturin ja Jaffan kuulumisia nyt kun on viikon verran Oulussa asuttu: kotimatka sujui leppoisasti ja heti kun kotiin päästiin alkoi paikkojen tutkiminen – ei turhaa aristeltu. Kodiksi asetuttiin melkeinpä heti eikä mitään ongelmia ole ollut. Vessaboxin ovi tosin aiheutti ensin vähän hämmennystä ja äiti piti pyytää avaamaan se muutaman kerran kunnes juju hoksattiin ja nyt siellä on ihan hyvä käydä, tosin Jaffan poistumistyyli on edelleen hyvin “rakettimainen” ja hiekkaa sinkoilee kyllä joka puolelle kun poju singahtaa vessan ovesta ulos! Jaffa on muutenkin se vauhdikkaampi yksilö, koko ajan jotain värkkäämässä, kun taas Artturi tykkää yleensä seurata vierestä ja ottaa nokosia. Molemmat ovat kovia kehräämään ja silitellä saisi vaikka koko ajan. Valjaita ollaan myös soviteltu päälle ja Jaffa pääsikin jo käväisemään ulkona kun oli niin hanakasti tulossa ovesta ulos. Se oli kyllä vähän pelottava paikka, mutta katsotaan jos siihen tottuisi muutaman visiitin jälkeen! Tuossa on liitteenä pari kuvaa, ja lisää löytyy osotteesta http://annamari.fotopic.net/c1153288.html :) T: Annamari