Jade (nyk. Kiisu)

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

3.1.2020 Jade muutti uuteen kotiinsa edustamaan kissakansaa perheen koiran rinnalle.

7.1.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Muutimme Jaden nimen Kiisuksi ja opettelemme nyt namien avulla uutta nimeä. Kiisu on hyvin ruokaorientoitunut, ja Brit Premium märkäruoka uppoaa kuin häkä. Ollaan laitettu välillä sekaan Kiisun mukana tulleita raksuja ja vettä, kaikki uppoaa. Kaikki tarjotut kissojen namit uppoaa myös, ollaan opeteltu kiipeämään korkeaan raapimapuuhun ja tutustuttu leluihin. Selkeästi leikkiminen vähän hakusessa, ja vasta tänään kiipesi itse ensimmäisen kerran puun korkeammalle oksalle :)

Tästä voinet päätellä että tutustuminen on alkanu hämmentävän hyvin! Kiisu on ensimmäisestä päivästä asti tullut syliin, moikkailee meitä kun tulemme huoneeseen ja hakee huomiota. Koira on antanut hyvin tilaa Kiisulle ja nyt Kiisu voi jo omaehtoisesti mennä koiran ohi tai pötköttää samalla sohvalla (kunhan ihminen on siinä välissä). Koira jos itse lähestyy, niin silloin sähistään ja haukahdukset ym ovat myös vielä kovin jänniä. Yhtäkaikki tutustuminen sujuu paljon paremmin kuin uskoimme! Yöt koira viettää vielä kanssamme suljetun oven takana ja poissaollessemma myös erotamme kaverit toisistaan.  Kiisu on oikein meille sopivan kissan oloinen ja tahtoisin uskoa että hänkin on kovin tyytyväinen uuteen kotiinsa :)”

***

Jade on sympaattinen ja hellyydenkipeä kissaneito, joka nauttii suuresti rauhallisesta kotoilusta oman ihmisen seurassa.

20.12.2019

Jade on herättänyt paljon kiinnostusta. Suuren hakemusmäärän vuoksi emme tällä haavaa ota Jadesta enempää kyselyitä vastaan.

15.12.2019

Jade on nuori kissaneiti, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Sylissä kehrääminen ja sängyssä vieressä nukkuminen ovat neidin lempipuuhia. Jade on luonteeltaan suht rauhallinen ja silloin kun ei ole ihmisen seurassa, hän viihtyy erilaisissa mökeissä ja piiloissa nukkuen ja tarkkaillen. Jade myös tykkää touhuta mukana jaloissa ja söisi mieluusti vaikka samalta lautaselta ihmisen kanssa, jos saisi. Muutenkin Jade on syömisten suhteen kaikkiruokainen, kaikenlainen kissanruoka kelpaa.

Jade etsii kotia, jossa ihmisillä olisi paljon aikaa viettää hänen kanssaan ja jossa ei pistetä pahaksi kissa-apurin osallistumista kodin päivittäisiin askareisiin. Sijaiskodissa Jade asustaa kahden koiran kanssa, joten on niihin jo hieman tottunut ja voisi jatkossakin hyväksyä rauhallisen koirakaverin. Jade myös luultavasti tulisi toimeen toisen kiltin ja rennon kissan kanssa, joskaan tästä meillä ei ole varsinaista kokemusta.

Jade on valmis muuttamaan aikaisintaan viikolla 2, kun on saanut tehosterokotteen.