Jade

Lisätty sivulle: 2017-03-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jade
23.6.2017 Jade ja Ringo saivat yhteisen kodin kolmannen kissan kavereina Vantaalta.

***

Leikattu uros, noin 1 v, kotihoidossa Helsingissä.

7.6.2017 Lisätty Jadelle kuvia.

2.4.2017 Jade ja Ringo ovat odotelleet omaa kotiaan kotihoitopaikassa jo tovin ja olisivat jo oikein valmiita muuttamaan omaan kotiinsa. Nämä todelliset toistensa sielunveljekset ovat osoittaneet kotihoidossa ollessaan olevansa valtavan ihania ja ihmisläheisiä kissoja. Sekä Jade että Ringo ovat erittäin kilttejä ja antavat mielellään silittää itseään. Molemmat tulevat myös paljon puskemaan. Jade ja Ringo pesevät toisiaan päivittäin ja jopa nukkuvat toistensa sylissä! Etenkin nuorempi Jade on utelias ja tulee nykyään aina ovelle vastaan. Molemmat ovat älykkäitä, ja useimmiten tottelevaisia. Esimerkiksi poistuminen keittiön tasolta onnistuu heti katsekontaktin ja reippaan alastuloeleen näyttämisellä, ja molemmat katsovat tasolla oltuaan hivenen syyllisellä katseella, eli paikat joissa ei saisi olla ovat kyllä molemmilla tiedossa.

Jade tykkää veden lorinasta ja tuleekin usein suihkussa käynnin jälkeen wc:n lattialle seuraamaan tippuvia pisaroita ja tepastelemaan märällä lattialla. Toisinaan myös lavuaarista valuva vesi kiinnostaa tätä uteliasta. Jadesta lisätty myös uusia kuvia.

2.3.2017 Jade saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan yhdessä kaverinsa Ringon kanssa. Ringo ja Jade ovat sisäkissoina kasvaneita kolleja, jotka ovat eläneet 7 kissan taloudessa ennen Rekuille tuloa. Ringo ja Jade ovat seurallisia kissoja, jotka tykkäävät seurailla mitä ihmiset touhuavat ja tulevat toisinaan vastaan kotihoitajien tullessa sisään. Pojat pitävät ihmisen kosketuksesta, kuten silittämisestä, mutta sylissä kumpikaan ei malta kovinkaan kauan olemaan.

Jade pysytteli kotihoitoon tullessaan pari päivää omissa oloissaan, mutta rentouduttuaan Jadesta on kuoriutunut leikkisä ja utelias nuori kissa. Jade pitää leikkimisestä, esimerkiksi narun jahtaamisesta, mutta osaa myös leikkiä itsekseen esimerkiksi makupaloilla. Jade ja Ringo ottavat myös välillä keskenään leikkimielisiä painieriä ja Jade myös säntäilee ja juoksentelee toisinaan suorastaan valonnopeudella. Jade toisinaan naukuu kerran tai pari persoonallista, hieman matalaa ääntä ja osoittaa tällä sosiaalisuuttaan.

Molemmat kissat osaavat ottaa rennosti ja torkkuvat sen kummemmin mitään tekemättä. Energiaa heistä kuitenkin myös löytyy ja tulevan kodin tulisikin varautua siihen, että pelkkä lattiataso ei näille kolleille riitä. Ringon ja Jaden edestä kannattaakin siis siivota kalliit maljakot tai koriste-esineet pois tieltä. Tieten tahtoen pojat eivät harrasta esineiden tiputtelua, mutta vahingossa vauhdin ja hyppelyn hurmassa näin saattaa kuitenkin käydä. Pojat tykkäävät myös nukkua yhdessä lähekkäin tai aivan toisiaan kiinni sekä puskea ja pestä toisiaan.

Jade ja Ringo ovat toistensa parhaat ystävät ja etsivätkin uutta kotiaan yhdessä, jossa he saisivat aina toisistaan seuraa tarvittaessa. Kissoilla on myös jonkin verran kokemusta edellisessä kodissaan lapsista. Ensisijaisesti Ringo ja Jade etsivät kuitenkin hieman rauhallisempaa aikuiskotia tai mahdollisesti kotia, jossa lapset ovat jo hieman vanhempia ja osaavat jo antaa kissoille myös omaa ja rauhallista aikaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.