Jacob

Lisätty sivulle: 2010-01-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jacob
6.3.2010 JACOB SAI KODIN JÄRVENPÄÄSTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.5.2010 Jacob on kasvanut silmissä ja on jo reilusti kookkaampi kuin Daphne. Kissat tulevat hyvin juttuun, vaikka eivät ylimpiä ystävyksiä olekaan. Nukkuvat kyllä lähekkäin ja nuolevat välillä toisiaan, mutta tietty hajurako (Daphnen mielestä) pitää säilyttää. Jacob kyllä olisi vaikka Daphnen sylissä jos ei tulisi tassusta kevyt, mutta napakka huomautus. :D

Hiuspompuloista on tullut leikkien ehdoton suosikki ja Jacob kantaa niitä oikein ylpeän näköisenä huoneesta toiseen. Kiipeilypuu on myös kovassa käytössä ja valjasulkoiluakin on jo harjoiteltu. Jacob on ilmeisesti kaveriltaan omaksunut myös hauskan tavan juosta ovelle vastaan aina kun tulee kotiin.

Ehdoton suosikki nukkumapaikkojen suhteen on jalkopää, missä oikein nätillä kerällä nukkuu, kunnes joka aamu tulee herättämään kurrkurr-äänten säestyksellä.
Nyt keväällä hän on ollut aivan innoissaan harakoista, jotka rakentavat sohvalle näkyvään lähipuuhun pesää. Todella juttelevainen ja iloinen kisu on.

Keväisin terkuin
Ilona, Jacob & Daphne

12.3.2010 Laitoin kuulumisia, kun tuo kissojen totuttautuminen toisiinsa on
nyt lähtenyt käyntiin. On tosiaan sujunut ainakin tähän mennessä yllättävän hyvin. Vielä on vähän puhinaa vanhemman puolelta, mutta ovat jo samoissa tiloissa ja eilen virittelivät (parkettien iloksi… :) ) yhteistä leikkiäkin.

Jacob on tehnyt nukkumapesän saunaan ja toinen lempipaikka on kylpyhuoneen lavuaari. Todella ystävällinen, iloinen ja juttelevainen kisu on ja masua saa rapsutella niin paljon kuin vaan rapsuttelija jaksaa. Kiipeilypuun hän testasi varoivasesti eilen ja lelut ovat myös saaneet kyytiä. Stressiripulia ei ole ollut yllätykseksi ollenkaan.

Nipsaisin tänään pöksykarvoista takkupallon pois ja harjasin turkin, Jacob oli oikein esimerkillisesti ja näytti tykkäävän harjauksesta(toisen kissamme turkinhuolto ei sitten olekaan ihan noin yksinkertainen prosessi. :D )

Minulla on ollut tämä viikko talvilomaa, joten olen voinut omistautua oikeastaan kokonaan kissoille, tuokin on varmasti nopeuttanut kotiutumista.

Laitan mukaan muutaman kuvan. Sain huomata että kuvan ottaminen olikin
se vaikein haaste, johtuen siitä että kisu on yleensä jaloissa puskemassa. :)

t. Ilona

****

LEIKATTU UROS

21.1.2010 Jacob on Virossa oleva 8-kuukauden ikäinen leikattu uros. Jacob on kiva ja ystävällinen kissapoika. Isolla pöyheällä hännällä ja kauniilla turkilla. Hän on leikkisä, hän on sosiaalinen, ja aktiivinen ja iloinen kissapoika. Tykkää toisista kissoista, ja ihmisistä. On hyvin ihmisrakas, on aina ihmisen lähellä, kehrää ja halua huomiota.

Tykkää rapsutuksista,paijauksista, ja hellyydestä. Hänellä on hyvä ruokahalu, ja kasvaa isoksi kissaksi, kaunis ja erikoinen kissa, joilla erikoinen turkin väritys ja päässä on kiva musta hattu.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.